Ιταλία

Πελέγκρι: «Ένα όνειρο πραγματοποιήθηκε»

Ο 16χρονος ποδοσφαιριστής της Τζένοα, παραχώρησε συνέντευξη στον ιταλικό τηλεοπτικό σταθμό «Mediaset Premium» στον απόηχο των 2 τερμάτων που σκόραρε εναντίον της Λάτσιο.

Ο γεννηθείς το 2001 άσος της Τζένοα, Πιέτρο Πελέγκρι, αποτέλεσε την αποκάλυψη της 4ης αγωνιστικής της Serie A, αφού πέτυχε 2 τέρματα στο παιχνίδι με τη Λάτσιο.

Ο νεαρός επιθετικός ,ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο των Ίντερ, Μίλαν και Γιουβέντους, μίλησε για την μοναδική εμπειρία που βίωσε, τον ρόλο που διαδραματίζει ο πατέρας του (τιμ μάνατζερ της Τζένοα) στην πορεία της ζωής του και στον ποδοσφαιριστή που θεωρεί πρότυπο. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πελέγκρι δεν σκόραρε για πρώτη φορά στην καριέρα του στη Serie A το βράδυ της Κυριακής. Είχε προηγηθεί το γκολ του απέναντι στη Ρόμα τον προηγούμενο Απρίλιο, ένα μήνα αφότου είχε συμπληρώσει το 16ο έτος της ζωής του.

«Ένα παιδικό όνειρο έγινε πραγματικότητα. Ήταν ένα πολύ σημαντικό βράδυ για εμένα και τον πατέρα μου. Πάντα με πήγαινε στις προπονήσεις, ακόμα και όταν έβρεχε ή είχε κρύο. Ακολουθεί την πορεία της καριέρας μου από τότε που ήμουν μικρός. Είναι εκείνος που με διατηρεί στο σωστό μονοπάτι του ποδοσφαίρου ενώ η μητέρα μου βεβαιώνεται πώς μελετώ τα μαθήματα μου. Δεν έχω εγκαταλείψει το σχολείο απλώς φέτος θα έχω προσωπικό δάσκαλο, ο οποίος θα με βοηθά μετά τις πρωινές προπονήσεις. Πρότυπό μου είναι ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς. Θεωρώ πως είναι ο κορυφαίος στράικερ στον κόσμο.»

Επιμέλεια: Γιώργος Κουτρέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x