Europa League

Ένας… μάγος πίσω από την γκολάρα του Λάζαρου! (video)

Αφιερωμένο εξαιρετικά… Το παρασκήνιο-μυστικό πίσω από την απίθανη εκτέλεση φάουλ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, που έδωσε τη μεγάλη νίκη στην ΑΕΚ επί της Ριέκα. Τι αποκάλυψε ο «χρυσός» σκόρερ.

Και να σκεφτεί κανείς πως ο Μανόλο Χιμένεθ έδωσε εντολή να το εκτελέσει ο Μπακασέτας…

Την ώρα που, οι απανταχού ΑΕΚτζήδες, ακόμη να… συνέλθουν από το ασύλληπτο φάουλ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, με το οποίο η εξαιρετική «Ένωση» πανηγύρισε τη σπουδαία νίκη στη Ριέκα, ο 30χρονος αποκάλυψε το μυστικό πίσω από την απίθανη εκτέλεσή του!

Μιλώντας, λοιπόν, στον ΣΠΟΡ FM, στιγμές μετά τον θρίαμβο του «δικεφάλου», σημείωσε πως τσέκαρε τον αέρα και πέτυχε στο απόλυτο αυτό που ήθελε: Να τινάξει τα δίχτυα της κροατικής ομάδας! Κοίταξε, συγκεκριμένα, το σημαιάκι του κόρνερ, όχι μία, αλλά δύο φορές, κατάλαβε πώς φυσούσε, «όπλισε» και… αυτό ήταν!

Πίσω, ωστόσο, από τη «μαεστρία» του Λάζαρου βρίσκεται ένας άλλος… μετρ των στημένων -και όχι μόνο. Ένας πραγματικός «μάγος» των γηπέδων. Και το όνομα αυτού, Βασίλης Τσιάρτας! Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ μιλάει με τον Χριστοδουλόπουλο και τον έχει συμβουλέψει να προσέχει τα πάντα όταν στήνει την μπάλα. Ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια! Και όταν τη συμβουλή στη δίνει ο κορυφαίος του… είδους, δεν την ξεχνάς.

Και ο Λάζαρος δεν γινόταν να ξεχάσει, λέγοντας στην κάμερα του OTE ΤV: «Αφιερώνω το γκολ σε έναν μάγο του ποδοσφαίρου.

Στον Βασίλη Τσιάρτα!

Όλο το καλοκαίρι μιλούσαμε και μου έλεγε πως πρέπει να προσέχω και την παραμικρή λεπτομέρεια. Είδα πού φυσούσε από το σημαιάκι του κόρνερ και για αυτό σκόραρα και του το αφιερώνω
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x