Γενικά

Ένας νεκρός στην Τουρκία ύστερα από φιλονικία για το ντέρμπι Γαλατά-Φενέρ!

Τραγική κατάληξη είχε στην Τουρκία η φιλονικία που είχε ένας οπαδός της Γαλατασαράι με έναν της Φενέρμπαχτσε, καθώς ο ένας μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον άλλον!

Ένας νεκρός ήταν ο τραγικός απολογισμός της φιλονικίας δύο οπαδών, με αφορμή το ποδοσφαιρικό «αιώνιο» ντέρμπι ανάμεσα στη Γαλατασαράι και τη Φενέρμπαχτσε, που έγινε το Σάββατο (28/9).

Σύμφωνα με τον Τύπο της Τουρκίας, οι δύο οπαδοί παρακολουθούσαν την αναμέτρηση σε μία καφετέρια, όταν άρχισαν να μαλώνουν έντονα, ενώ στη συνέχεια πιάστηκαν στα χέρια. Αργότερα, οι πιο ψύχραιμοι που ήταν στον χώρο τους χώρισαν, αλλά δυστυχώς το «θερμό επεισόδιο» είχε και συνέχεια και μάλιστα με... τραγική κατάληξη.

Συγκεκριμένα, ο ένας οπαδός πήγε στην οικία του άλλου την επόμενη ημέρα το πρωί (29/9), φέροντας πιστόλι. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, πυροβόλησε δύο φορές χωρίς να βρει στόχο, με τον δεύτερο να παίρνει ένα μαχαίρι μέσα από το σπίτι του και να τον τραυματίζει σε διάφορα σημεία του σώματός του, όπου όπως αποδείχθηκε τα τραύματα ήταν θανάσιμα, καθώς το θύμα εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα στο σημείο…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x