Stoiximan Super League

Ένας ακόμα… τελικός για τον ΠΑΟΚ

Ως ένα ματς όπως όλα τα υπόλοιπα στο πρωτάθλημα αντιμετωπίζουν το αποψινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στον ΠΑΟΚ. Οι σκέψεις του Ραζβάν Λουτσέσκου για το αρχικό σχήμα.

Κάθε ματς και… τελικός είναι το μήνυμα που έχει περάσει το προηγούμενο διάστημα ο Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ και έτσι αντιμετωπίζεται το αποψινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Σίγουρα για τους οπαδούς της ομάδας η αναμέτρηση με τους Πειραιώτες έχει ξεχωριστή σημασία, αλλά ο Ρουμάνος τεχνικός – στο πλαίσιο της ψυχολογικής αποφόρτισης των παικτών του – έχει επισημάνει πως δεν διαφέρει σε τίποτα από τα προηγούμενα και τα επόμενα που θα ακολουθήσουν στο πρωτάθλημα.

Μάλιστα, ο προπονητής ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να μην παρασυρθούν από την καυτή ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσει απόψε ο κόσμος και να παραμείνουν πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι στο στόχο τους.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Λουτσέσκου δεν ετοιμάζεται κάποια ιδιαίτερη έκπληξη στην ενδεκάδα. Η πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ θα αποτελείται από τους: Πασχαλάκη, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Σάχοφ, Μαουρίσιο, Μακ, Λημνιό, Πέλκα και Πρίγιοβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x