Stoiximan Super League

Ενδεκάδα… Περιστερίου κόντρα στον Άρη

Τα πλάνα του Αμπέλ Φερέιρα για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Στην τελική ευθεία μπαίνει σιγά-σιγά η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Άρη για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Αμπέλ Φερέιρα φαίνεται πως δεν θα κάνει μεγάλες αλλαγές σε πρόσωπα και σχήμα, αφού θεωρεί πως πρέπει σταδιακά η ομάδα να αποκτήσει ομοιογένεια πάνω σε αυτά που ζητάει καθημερινά στις προπονήσεις και σύντομα θα βγουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Όλα δείχνουν ότι ο Πορτογάλος τεχνικός θα διατηρήσει την ενδεκάδα με την οποία παρέταξε τον «Δικέφαλο του Βορρά» στο Περιστέρι και ήρθε η νίκη στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με το γκολ του Κρέσπο.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα παραμείνει ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Γιαννούλης. Ο Εσίτι δεν «κουνιέται» από τη μεσαία γραμμή και κοντά του θα έχει τον Μίσιτς.

Ο Φερέιρα φαίνεται πως είναι ευχαριστημένος με τον Λημνιό που θα αγωνιστεί στο ένα άκρο της επίθεσης και στο άλλο θα είναι ο Μπίσεσβαρ, με τον Πέλκα σε οργανωτικό ρόλο. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Άκπομ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x