Αγγλία

Ενδιαφέρον από Premier League για Κ. Παπαδόπουλο

Ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Στόουκ Σίτι βρίσκεται ο Κυριακός Παπαδόπουλος, σύμφωνα με δημοσίευμα από την Αγγλία.

Μια από τις λύσεις που εξετάζεται σοβαρά από τη Στόουκ Σίτι για το κέντρο της άμυνάς της είναι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, όπως αναφέρεται στη «Daily Mail».

Ο Μαρκ Χιούζ αναζητά μια καλή λύση για τα μετόπισθεν και ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει είναι ο Μαμαντού Σακχό της Λίβερπουλ, με τον 26χρονο ποδοσφαιριστή να μην έχει καπαρωμένη θέση στο ρόστερ των «reds», καθώς προπονείται μόνος του. Ωστόσο, επειδή η συγκεκριμένη υπόθεση έχει παγώσει για τη Στόουκ, διότι, όπως αναφέρεται στην Αγγλία, υπάρχουν πιθανότητες να συμφιλιωθεί με τον Γιούργκεν Κλοπ ο Γάλλος και να παραμείνει στο Λιμάνι, κοιτάζει ο 53χρονος τεχνικός τις επόμενες λύσεις που έχει στη λίστα του.

Το επόμενο όνομα που βρίσκεται σε αυτήν, είναι του Κυριάκου Παπαδόπουλου, σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα. Δεν είναι η πρώτη φορά που «παίζει» του Έλληνα μεσοαμυντικού για την Στόουκ και στις αρχές Αυγούστου είχε γραφτεί στην Αγγλία ότι είναι πιθανόν να γίνει πρόταση 12 εκατομμυρίων λιρών (περίπου 14 εκατομμύρια ευρώ) στους Γερμανούς ώστε να τον αποδεσμεύσουν.

Την περυσινή σεζόν ο Παπαδόπουλος έκανε 16 συμμετοχές στην Bundesliga, 5 στο Champions League και δύο στα προκριματικά, 4 στο Europa League και άλλες τόσες στο Κύπελλο, ενώ φέτος δεν έχει κάνει συμμετοχή σε επίσημο ματς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x