Στις δύσκολες στιγμές που περνάει ο Παναθηναϊκός ο ρόλος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας κρίνεται αρκετά σημαντικός. Έτσι, τις τελευταίες ημέρες έχει διαπιστωθεί ότι αρκετά μέλη της έχουν κινητοποιηθεί σε μια προσπάθεια να βοηθήσουν την ΠΑΕ.

Μεγάλο ρόλο σε αυτό παίζει το γεγονός ότι κάνοντας χρήση των λογαριασμών που έχει η Παναθηναϊκή Συμμαχία μπορούν να μπουν χρήματα άμεσα στην ΠΑΕ και μάλιστα αποφεύγοντας τη μεγάλη φορολογία.

Το σημαντικό αυτό στοιχείο είναι γνωστό στα μέλη της Συμμαχίας τα οποία κινητοποιούνται για να συμπληρωθούν τα «κενά» που υπάρχουν στο ΔΣ της μετά την παραίτηση μελών. Αυτή την στιγμή το ΔΣ μετρά πέντε μέλη (έχουν παραιτηθεί τέσσερα).

Θα γίνουν προσπάθειες να μπουν νέα πρόσωπα σε αυτό. Πρόσωπα άκρως αγαπητά από τους οπαδούς της ομάδας για να μπορέσουν να βοηθήσουν. Δύο από αυτά τα πρόσωπα είναι ο Δημήτρης Σαραβάκος και ο Γιώργος Καραγκούνης. Αυτούς τους δύο αναμένεται να τους προσεγγίσουν άτομα της Συμμαχίας και να τους ζητήσουν να βάλουν «πλάτη» στην προσπάθεια που θα γίνει.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ