Αγγλία

Ενημέρωσε την Άστον Βίλα για Γκρίλις η Γιουνάιτεντ

Το ενδιαφέρον της για τον Τζακ Γκρίλις εν όψει καλοκαιριού ενημέρωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Άστον Βίλα.

Σε πλήρη εφαρμογή είναι ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» μπορεί να διανύουν μια σεζόν με πολλές μεταπτώσεις στην απόδοσή τους, ωστόσο βρίσκονται εντός στόχου (τετράδα στην Premier League) και εν μέσω τριετούς πλάνου για την αναμόρφωση του ρόστερ.

Μάλιστα, οι μεταγραφές των Μαγκουάιρ, Γουάν-Μπισάκα, Τζέιμς και Μπρούνο Φερνάντες, που έχουν πραγματοποιηθεί υπό την τεχνική ηγεσία του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ κρίνονται επιτυχημένες, οπότε το βλέμμα έχει στραφεί ήδη στο καλοκαίρι, όταν θα πραγματοποιηθούν νέες προσθήκες.

Στο πλαίσιο αυτό, ο εκ των βασικών υποψηφίων για να μετακομίσει στο «Ολντ Τράφορντ» είναι ο ηγέτης της Άστον Βίλα, Τζακ Γκρίλις. Ο αρχηγός των «χωριατών» που βρίσκεται και σε πολύ καλή ηλικία (24), σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το «Manchester Evening News» όχι μόνο είναι στο στόχαστρο, αλλά ήδη η Γιουνάιτεντ έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον Άγγλο μεσοεπιθετικό.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η διοίκηση της Γιουνάιτεντ θέλει να κινηθεί πιο γρήγορα το φετινό καλοκαίρι, βάζοντας από τώρα τις βάσεις για την ολοκλήρωση της απόκτησης του Γκρίλις.

Όσο για το κόστος της μεταγραφής, υπάρχουν ρεπορτάζ σύμφωνα με τα οποία υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιό του ύψους 50 εκατ. ευρώ, κάτι το οποίο ούτε έχει επιβεβαιώσει, ούτε έχει διαψεύσει η Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x