Stoiximan Super League

Ένινγκ: «Αν παίζαμε έτσι με ΑΕΚ στο τέλος θα ήμασταν τελικό, περήφανος για όσα έκανε ο Άρης»

Ο Μίχαελ Ένινγκ έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του, έκανε ειδική μνεία στην απόδοση του τελευταίου 10λεπτου με τον ΠΑΟΚ και τόνισε πως ο Άρης δεν έχει να φοβάται τίποτα στο μέλλον.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τους παίκτες του Άρη ο Μίχαελ Ένινγκ, αμέσως μετά τη λήξη του σημερινού ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπου και υποστήριξε ότι είναι υπερήφανος που είναι προπονητής τους!

Παράλληλα, ο Γερμανός τεχνικός «θυμήθηκε» τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, ενώ δήλωσε υπερήφανος για όσα έχουν πετύχει οι «κιτρινόμαυροι» και αισιόδοξος για το μέλλον…

«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου και να δηλώσω πως είμαι υπερήφανος που είμαι προπονητής τους. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια. Στο τέλος ανταμειφθήκαμε με ένα καλό αποτέλεσμα. Πριν το παιχνίδι πολλοί λίγοι πίστευαν πως θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε. Είπα στους παίκτες μου πριν το ματς, πως έτσι όπως διαμορφώθηκαν οι συνθήκες είναι για εμάς μία μεγάλη ευκαιρία που θα μνημονεύουν για πολλά χρόνια. Μπράβο τους. Παίξαμε έξυπνα σήμερα. Ξέραμε πότε να κρατήσουμε μπάλα, πότε να περιμένουμε για να βγούμε μπροστά», είπε αρχικά ο Ένινγκ.

Και συμπλήρωσε: «Παίξαμε με μυαλό και πήραμε το αποτέλεσμα. Αν παίζαμε έτσι τα τελευταία δέκα λεπτά με την ΑΕΚ τώρα θα ήμασταν στον τελικό. Ο Γκάμα, ο Ματίγια, ο Σάσα, ο Μαντσίνι, ο Κουέστα, ο Σόουζα, κάνανε σπουδαία δουλειά. Ακόμα και οι μικροί μαθαίνουν γρήγορα. Ξαναλέω είμαι περήφανος για όλα όσα έκαναν όλη τη σεζόν. Τους είπα ότι με αυτή τη νοοτροπία δεν έχουν να φοβούνται τίποτα στο μέλλον. Τώρα δικαιούνται να ξεκουραστούν. Τους είπα να φύγουν για μερικές ημέρες μακριά και να μην ασχοληθούν καθόλου με ποδόσφαιρο. Να ξεκουραστούν και να καθαρίσει το μυαλό τους. Μπράβο τους και πάλι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x