Stoiximan Super League

Ενινγκ: «Είχαμε τον έλεγχο και παίξαμε επιθετικά»

Στο γεγονός πως ο Άρης έπαιξε επιθετικά σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης απέδωσε τη νίκη επί της Ξάνθης ο Μίχαελ Ενινγκ μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Γερμανός τεχνικός τόνισε πως είναι περήφανοι που νίκησαν για τέταρτη φορά φέτος την ακριτική ομάδα και χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της ομάδας του. Θεωρεί πως δεν έκαναν κάτι ιδιαίτερο στο πρώτο ημίχρονο, όμως ούτε η αντίπαλος έχασε κάποια ευκαιρία, θεωρεί σημαντική την απουσία του Ιντέγε στην επίθεση, στάθηκε στις επιστροφές και στις απουσίες, λόγω καρτών, και «αποθέωσε» τον Γκάμα.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα: «Είμαι χαρούμενος και περήφανος που κερδίσαμε για τέταρτη φορά την ίδια ομάδα. Οι δύο ομάδες πλέον δεν έχουν μυστικά μεταξύ τους μετά από τόσα ματς. Είχαμε τον έλεγχο, παίξαμε επιθετικά όσο μπορούσαμε, δίκαιη η νίκη και οι τρεις βαθμοί».

Για την εικόνα του Άρη στο πρώτο ημίχρονο: «Δεν είχε και ο αντίπαλος καμία ευκαιρία στο πρώτο μέρος. Μπορεί να μην κάναμε ευκαιρίες, αλλά παίζαμε στο μισό της Ξάνθης, όπως ήταν το δεύτερο μέρος με τη Λαμία. Δεν είναι εύκολο να παίζεις τέταρτη φορά με την ίδια ομάδα. Η Ξάνθη ήξερε πως να μας αντιμετωπίσει. Το μόνο που έκανε ήταν να θέλει να αποφύγει η ζημιά».

Για την απουσία του Ιντέγε: «Ήταν μία σημαντική απώλεια, γιατί όταν παίζει έχει πάντα δύο παίκτες πάνω του. Είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε μαζί του, το παιχνίδι μας σε μεγάλο βαθμό έχει στηριχθεί πάνω του. Ντιγκινί και Μαντσίνι προσπάθησαν όσο μπορούσαν να μας υποστηρίξουν».

Για το θέμα του Ντουρμισάι και αν θεωρεί ότι θα καλύψει το κενό του Ιντέγε, εφόσον δικαιωθεί ο Άρης από το Διαιτητικό: «Ίσως είναι καλύτερα να μιλήσουμε αύριο που θα ξέρουμε περισσότερα. Υποθετικά αν γίνει, τότε θα είναι πολύ σημαντικό για την επίθεσή μας».

Για τους Βέλεθ και Ρος, που συμπλήρωσαν κάρτες: «Είμαστε σε μία φάση της σεζόν που πολλοί είναι στο όριο των καρτών, αλλά υπάρχει κι ένα θετικό, όπως Ματίγια και Σάσα που εξέτισαν την τιμωρία τους και παίζουν πιο άνετα πλέον. Όλους τους παίκτες τους χρειαζόμαστε, ποιος θα καλύψει τα κενά θα το δούμε, μέχρι τώρα όποιος ήρθε από τον πάγκο κατάφερε να μας βοηθήσει σημαντικά».

Για την κλήρωση του Κυπέλλου και τον αντίπαλο του Άρη, Ατρόμητο: «Σε αυτήν τη φάση του Κυπέλλου δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι. Για μένα, είναι θετικό που έχουμε το πρώτο ματς στην έδρα μας».

Για τον Μπρούνο Γκάμα: «Ήταν ένα από τα ματς που η προσωπικότητα των παικτών μου μπορούν να καθορίσουν τέτοια ματς. Έχουμε τέτοιους παίκτες, ο Γκάμα είναι ένας από αυτούς. Επέστρεψε "φρέσκος", του έκανε καλό. Και όσο είμαι εδώ, έχουμε ευστοχήσει σε όλα τα πέναλτι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x