Κύπελλο Ελλάδας

Ενινγκ: «Έχουμε χάσει την ενέργεια μας»

Στο γεγονός πως οι παίκτες του Άρη είναι κουρασμένοι από τον τελευταίο καιρό από τα συνεχόμενα ματς στάθηκε ο Μίχαελ Ενινγκ μετά το 0-0 με τον Ατρόμητο στη Θεσσαλονίκη.

Ο Γερμανός τεχνικός των «κίτρινων» τόνισε πως το συγκεκριμένο αποτέλεσμα αφήνει «ανοιχτή» την πρόκριση και για τις δύο ομάδες, θεωρεί πως τους έλειψε η επιθετική ορμή, πιστεύει πως υπάρχει πίεση και πως οι δύο αντίπαλοι αναλώθηκαν περισσότερο στην τακτική.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα: «Νομίζω ότι οι τελευταίες εβδομάδες μας κόστισαν σε ενέργεια, όχι μόνο σε εμάς. Τα τρία από τα τέσσερα ματς των προημιτελικών έληξαν ισόπαλα. Σήμερα, είχαμε ευκαιρίες για τη νίκη, το αποτέλεσμα ήταν “ΟΚ”, αφήνει ανοιχτή τη ρεβάνς. Πιστεύω θα κάνουμε ένα καλό ματς την άλλη εβδομάδα στο Περιστέρι και θα πάρουμε την πρόκριση».

Για τη φάση του Λάρσον στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους κι αν διαπίστωσε μία πίεση στους παίκτες του: «Θυμάμαι τη φάση αυτή, θα μπορούσε να την τελειώσει, κάνοντας το σουτ. Υπάρχει πίεση, όχι μόνο σε εμάς, αλλά και στον αντίπαλο, που δεν είχε καθαρή ευκαιρία στο παιχνίδι.

Μας έλειψε η ορμή επιθετικά. Οι δύο ομάδες έπαιξαν με την τακτική και το μυαλό και στη ρεβάνς. Υπάρχει αυτό το στοιχείο σε διπλούς αγώνες, η σκέψη αυτή, όπου στη ρεβάνς μπορείς να επανορθώσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x