Stoiximan Super League

Ενινγκ: «Ήμασταν αποφασιστικοί για τη νίκη»

Στην αποφασιστικότητα με την οποία μπήκαν οι παίκτες του Άρη στο «Γεντί Κουλέ» στάθηκε ο Μίχαελ Ενινγκ μετά το 1-0 επί του ΟΦΗ.

Ο Γερμανός τεχνικός των «κίτρινων» τόνισε πως οι νεαροί έδειξαν πως έχουν μέλλον, πως ΄όλοι παίζουν πρώτα για τη φανέλα του Άρη και στάθηκε στην προσπάθεια στη διάρκεια των πλέι οφ.

Αναλυτικά:

«Εμείς κατεβήκαμε να παίξουμε με έντεκα ποδοσφαιριστές γηπέδου, ήμασταν αποφασιστικοί και θέλουμε να αφιερώσουμε αυτή τη νίκη στους οπαδούς μας. Οι παίκτες που έμειναν μαζί μας, βγαίνουν πιο σοφοί από τέτοιες καταστάσεις, όπως και οι νεαροί παίκτες που αποκτούν και ένα έξτρα κίνητρο για το μέλλον.

Το Europa League είναι μακριά ακόμη, από εκεί και πέρα υπάρχει κίνητρο, παίζουμε για τον Άρη, υπερασπιζόμαστε τη φανέλα μας και όλη αυτή η κατάσταση μας έχει φέρει όλους πολύ κοντά.

Εμείς δώσαμε μεγάλη μάχη να μπούμε στα Play Off και θέλουμε να δώσουμε και μεγάλη μάχη στα Play Off. To γκολ που σημείωσε ο Φετφατζίδης είναι το αποτέλεσμα πολύ σκληρής δουλειάς, το έχουμε δουλέψει πολλές φορές και του έχω πει πολλές φορές γύρνα το κορμί σου και σούταρε στην απέναντι γωνία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x