Stoiximan Super League

Ένινγκ: «Νίκη στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι»

Ο Γερμανός προπονητής του Άρη μίλησε για το επικείμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Να κλείσει με νίκη τις φετινές εντός έδρας υποχρεώσεις του θέλει ο Άρης, όπως δήλωσε στην κάμερα της Nova ο Μίχαελ Ένινγκ, αναφερόμενος στην επικείμενη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά, ο Γερμανός προπονητής μίλησε για:

-το διπλό στην Κρήτη: «Ήταν μια πολύ καλή νίκη για την ψυχολογία μας, αφού κρατήσαμε την 5η θέση που ήταν και ο στόχος μας. Παίξαμε και καλό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο, οπότε είμαστε περήφανοι και χαρούμενοι για τη νίκη αυτή».

-το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Είμαστε σε καλή διάθεση, αλλά όχι σε καλύτερη κατάσταση, έχουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών. Θέλουμε να συνδυάσουμε το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν με νίκη».

-τα προβλήματα τραυματισμών: «Υπάρχει το θέμα με τον Κόρχουτ, ο Σόουζα έπαιξε στην Κρήτη, αλλά είναι λίγο ρίσκο να παίξει ξανά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Το σίγουρο είναι ότι όλοι θέλουν να παίξουν αύριο και να κλείσει η σεζόν με μια νίκη εντός έδρας. Βεβαίως, έχουμε και το τελευταίο παιχνίδι των πλέι οφ, εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ, που είναι βαθμολογικά κρίσιμο και θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Θα πάμε βήμα-βήμα. Θέλουμε να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό, γιατί είχαμε χάσει στο προηγούμενο παιχνίδι που παίξαμε με αυτόν τον αντίπαλο».

-το πώς περιμένει τον Παναθηναϊκό: «Όπως και την τελευταία μας φορά, περιμένουμε να παίξει με νεαρούς παίκτες, δεν έχουν τίποτα να χάσουν. Περιμένω να γίνει ένα καλό και δυνατό παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x