Champions League

Ενίσχυση για… σεντόνι στον ΠΑΟΚ

Η Μπενφίκα το τελευταίο εμπόδιο για τον ΠΑΟΚ, ώστε να μπορέσει να μπει για πρώτη φορά στους ομίλους του Champions League. Έρχονται Βέρνμπλουμ και αριστερός μπακ.

Έτοιμος να γράψει ιστορία στην ευρωπαϊκή του πορεία είναι ο ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται μια… ανάσα από τη συμμετοχή του στους ομίλους του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία του, καθώς στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει την Μπενφίκα που ξεπέρασε το εμπόδιο της Φενέρμπαχτσε.

Οι Θεσσαλονικείς μετά τη Βασιλεία πραγματοποίησαν δύο ακόμη πολύ καλές εμφανίσεις απέναντι στη Σπαρτάκ, όμως στη Μόσχα δεν ήταν τόσο εύστοχοι για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τις 16 ευκαιρίες (!) που δημιούργησαν απέναντι στη ρωσική άμυνα.

Σίγουρα οι «αετοί» είναι η πιο επικίνδυνη ομάδα που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στον ΠΑΟΚ στη φετινή ευρωπαϊκή πορεία τους, αν και κανείς δεν μπορεί να μειώσει την επιτυχία της ομάδας του Λουτσέσκου που κατάφερε να περάσει με τέτοιο τρόπο δύο προκριματικούς γύρους και να βρίσκεται πολύ κοντά στους ομίλους του Champions League.

Ο Ιβάν Σαββίδης ήταν κάτι παραπάνω από χαρούμενος μετά τη λήξη του αγώνα στη Μόσχα, ενώ έκανε πράξη την υπόσχεση του πριμ που είχε τάξει στους ποδοσφαιριστές του πριν από τους αγώνες με τους Μοσχοβίτες.

Στο μέτωπο των μεταγραφών, τώρα, από χθες το βράδυ ο Γιώργος Σαββίδης «ανακοίνωσε» την επικείμενη μεταγραφή του Πόντους Βέρνμπλουμ στον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, ο γιος του Ιβάν Σαββίδη δημοσίευσε μία φωτογραφία του Σουηδού χαφ με τη φανέλα του «Δικεφάλου του Βορρά» και στα χέρια του κρατάει μία ποντιακή λίρα. Προφανώς σύντομα θα σημειωθούν εξελίξεις στην υπόθεση του 32χρονου μέσου, τις οποίες προανήγγειλε νεαρός Σαββίδης.

Η επόμενη μεταγραφή αφορά τη θέση του αριστερού μπακ, με τον Κώστα Σταφυλίδη να είναι χωρίς αμφιβολία ο μεγάλος στόχος της διοίκησης του ΠΑΟΚ και παράλληλα εξετάζονται οι περιπτώσεις κάποιων άλλων παικτών, αν και δεν είναι κάποια περίπτωση προχωρημένη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x