Αγγλία

Ενίσχυση με εξτρέμ της Σίτι για Ρέιντζερς

Από ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να μεταγραφεί στη Ρέιντζερς περνάει ο 22χρονος εξτρέμ της Σίτι, Μπράντον Μπάρκερ, όπως επιβεβαίωσε ο Στίβεν Τζέραρντ.

«Ένεση» στην επιθετική της γραμμή πραγματοποιεί η Ρέιντζερς (υποψήφια αντίπαλος του Ατρομήτου στα play offs του Europa League) του Στίβεν Τζέραρντ.

Όπως επιβεβαίωσε ο Άγγλος τεχνικός, οι «προτεστάντες» έχουν σχεδόν ολοκληρώσει την απόκτηση του Μπράντον Μπάρκερ από τη Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος θα περάσει σήμερα τα ιατρικά τεστ.

Ο 22χρονος αριστερός εξτρέμ ανήκει στην ομάδα Κ23 των «πολιτών» και ταξίδεψε στη Γλασκώβη κατόπιν εισήγησης του «Στίβι», ο οποίος τον πρόκρινε ως ιδανική επιλογή για έναν πιο απρόβλεπτο κι επικίνδυνο επιθετικογενή παίκτη στο ρόστερ.

«Είναι ο τύπος παίκτη που ψάχναμε για καιρό. Την περσινή σεζόν κατά καιρούς αισθανόμουν ότι μας έλειπαν αρκετά πράγματα από σε συγκεκριμένες περιοχές του τελευταίου τρίτου του γηπέδου. Το σκεπτικό μας φέτος ήταν να χτίσουμε μια ομάδα με ενθουσιώδεις περιπτώσεις παικτών που μπορούν να «ξεκλειδώσουν» την αντίπαλη άμυνα με διαφορετικούς τρόπους», δήλωσε ο Τζέραρντ για τον Μπάρκερ, ο οποίος έχει ήδη προλάβει να αγωνιστεί δανεικός σε Μπρέντα, Χιμπέρνιαν, Ρόδεραμ, ενώ πέρυσι φόρεσε τη φανέλα της Πρέστον στην Τσάμπιονσιπ, όπου και κατέγραψε 16 συμμετοχές.


Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Κωλαΐτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x