Stoiximan Super League

Ενίσχυση σε τουλάχιστον τρεις θέσεις τον Γενάρη για τον Απόλλωνα

Ο Απόλλων Σμύρνης αναμένεται να προχωρήσει σε τρεις τουλάχιστον κινήσεις στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι. Αριστερό μπακ, «οκτάρι» και μεσοεπιθετικός οι θέσεις που κοιτάζει η Ελαφρά Ταξιαρχία.

Μπορεί να είναι ακόμη νωρίς, ωστόσο στον Απόλλωνα Σμύρνης κάνουν την προεργασία τους για το χειμερινό μεταγραφικό παζάρι.

Συγκεκριμένα, στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο αναμένεται να υπάρξουν προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ. Στην Ελαφρά Ταξιαρχία υπάρχει η σκέψη ώστε η ομάδα να προχωρήσει σε τουλάχιστον τρεις κινήσεις, ενώ άλλοι τόσοι και ίσως περισσότεροι αναμένεται να αποχωρήσουν.

Οι θέσεις στις οποίες αναμένεται να υπάρξει ενίσχυση είναι αυτή του αριστερού μπακ, του μέσου («οκτάρι») κι ενός μεσοεπιθετικού (πιθανότατα επιτελικός μέσος). Υπάρχει ακόμη σκέψη να προχωρήσουν και στην απόκτηση ενός σέντερ φορ, με διαφορετικά στοιχεία από αυτά του Καστιγέχος και θα έχει το εύκολο γκολ.

Όσον αφορά τις αποχωρήσεις, αυτές παραμένουν… γρίφος. Σίγουρα ένας τουλάχιστον τερματοφύλακας από τους πέντε που υπάρχουν στο ρόστερ θα φύγει, ενώ είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσουν ακόμη τρεις με τέσσερις ποδοσφαιριστές, τους οποίους θα επιλέξει ο Ζόραν Βούλιτς.

Η αναζήτηση των νέων ποδοσφαιριστών αναμένεται να γίνει κυρίως στην αγορά του εξωτερικού, ενώ μοιάζει πολύ πιθανό και ο Κροάτης τεχνικός να επιλέξει παίκτες τόσο που έχει συνεργαστεί κατά το παρελθόν όσο και από τα πρωταθλήματα στα οποία έχει εργαστεί τα περασμένα χρόνια.

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x