Μπορεί να είναι ακόμη νωρίς, ωστόσο στον Απόλλωνα Σμύρνης κάνουν την προεργασία τους για το χειμερινό μεταγραφικό παζάρι.

Συγκεκριμένα, στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο αναμένεται να υπάρξουν προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ. Στην Ελαφρά Ταξιαρχία υπάρχει η σκέψη ώστε η ομάδα να προχωρήσει σε τουλάχιστον τρεις κινήσεις, ενώ άλλοι τόσοι και ίσως περισσότεροι αναμένεται να αποχωρήσουν.

Οι θέσεις στις οποίες αναμένεται να υπάρξει ενίσχυση είναι αυτή του αριστερού μπακ, του μέσου («οκτάρι») κι ενός μεσοεπιθετικού (πιθανότατα επιτελικός μέσος). Υπάρχει ακόμη σκέψη να προχωρήσουν και στην απόκτηση ενός σέντερ φορ, με διαφορετικά στοιχεία από αυτά του Καστιγέχος και θα έχει το εύκολο γκολ.

Όσον αφορά τις αποχωρήσεις, αυτές παραμένουν… γρίφος. Σίγουρα ένας τουλάχιστον τερματοφύλακας από τους πέντε που υπάρχουν στο ρόστερ θα φύγει, ενώ είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσουν ακόμη τρεις με τέσσερις ποδοσφαιριστές, τους οποίους θα επιλέξει ο Ζόραν Βούλιτς.

Η αναζήτηση των νέων ποδοσφαιριστών αναμένεται να γίνει κυρίως στην αγορά του εξωτερικού, ενώ μοιάζει πολύ πιθανό και ο Κροάτης τεχνικός να επιλέξει παίκτες τόσο που έχει συνεργαστεί κατά το παρελθόν όσο και από τα πρωταθλήματα στα οποία έχει εργαστεί τα περασμένα χρόνια.

Γιώργος Τσανάκας

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ