Stoiximan Super League

Ενίσχυση χωρίς πανικό από Παναθηναϊκό

Ο Τσάβι Ρόκα συνεχίζει την αναζήτηση και τις διερευνητικές επαφές για δύο θέσεις (που μπορεί να γίνουν και τρεις), δίχως όμως βιασύνη που μπορεί να οδηγήσει σε λάθη,

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την έρευνα αγοράς αλλά και κάποιες διερευνητικές επαφές για την ενίσχυσή του. Παρότι είναι σαφές πως ο Γιώργος Δώνης θα ήθελε να έχει τις προσθήκες του Ιανουαρίου το συντομότερο δυνατό στην διάθεσή του, είναι επίσης ξεκάθαρο πως οι «πράσινοι» δεν βιάζονται.

Στόχος είναι να γίνουν οι καλύτερες δυνατές επιλογές, με το μικρότερο δυνατό ρίσκο ή περιθώριο λάθους. Και επειδή αρκετές από τις επιλογές παικτών που έγιναν το καλοκαίρι δεν βγήκαν, δεν υπάρχει πολυτέλεια για νέες αστοχίες.

Ο Τσάβι Ρόκα έχει λάβει τις κατευθύνσεις από τον 50χρονο προπονητή. Αναζητεί έναν μέσο που θα μπορεί να παίζει τόσο ως αμυντικό χαφ όσο και ως οκτάρι, καθώς επίσης και έναν εξτρέμ με ικανότητα στο γκολ. Υπό προϋποθέσεις μπορεί να γίνει κίνηση και για φορ, αλλά δεν είναι προτεραιότητα.

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής συνεχίζει τις επαφές του, κυρίως στην αγορά της πατρίδας του που γνωρίζει άριστα, αλλά όχι μόνο σε αυτή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x