Stoiximan Super League

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μπλιώνα θέλει η ΑΕΛ με ΠΑΟΚ

Το αίτημα της στην ΕΠΟ για την τήρηση ενός λεπτού σιγής πριν την έναρξη του αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στη μνήμη του Χαράλαμπου Μπλιώνα γνωστοποίησε η ΠΑΕ ΑΕΛ.

Η ΑΕΛ θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του Χαράλαμπου Μπλιώνα ο οποίος έχασε τη ζωή του πριν από 30 χρόνια στις 26 Οκτωβρίου σε αγώνα με τον ΠΑΟΚ και με αφορμή ότι η θλιβερή αυτή επέτειος συμπίπτει φέτος με την αναμέτρηση των «βυσσινί» με τον «Δικέφαλο του Βορρά» απέστειλε αίτημα στην ΕΠΟ.

Στο αίτημα της ΠΑΕ ΑΕΛ προς την ομοσπονδία ζητήθηκε η τήρηση ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη του αγώνα στο γήπεδο της Τούμπας και να επιτραπεί στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ να φορέσουν μαύρα περιβραχιόνια σε ένδειξη πένθους.

Αναλυτικά το αίτημα της ΠΑΕ ΑΕΛ προς την ΕΠΟ:

«Σας γνωρίζουμε ότι την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016, συμπληρώνονται ακριβώς 30 χρόνια από την δολοφονία του φιλάθλου μας καθηγητή Χαράλαμπου Μπλιώνα, που προκλήθηκε την Κυριακή 26/10/1986 στις κερκίδες του σταδίου Αλκαζάρ, από φωτοβολίδα που εκτόξευσε οπαδός της φιλοξενούμενης ομάδας, λίγο πριν την έναρξη αγώνα πρωταθλήματος ΑΕΛ-ΠΑΟΚ.

Όπως αντιλαμβάνεστε, δεδομένου ότι πρόκειται για την μοναδική δολοφονία που διεπράχθη ποτέ σε ελληνικό γήπεδο, το γεγονός συνιστά για την ομάδα μας, αλλά και συνολικά το ποδόσφαιρο της χώρας, μια θλιβερή επέτειο στην οποία κάθε χρόνο τιμούμε τη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου μας.

Στην προκειμένη περίπτωση, λόγω της διεξαγωγής ανήμερα της επετείου (26/10/2016, ώρα 5.15 μ.μ.), του αγώνα κυπέλλου Ελλάδος ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ ΑΕΛ στο γήπεδο της Τούμπας, αιτούμαστε την άδειά σας για

α) Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη του αγώνα, στη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου μας και

β) Να αγωνιστούν οι ποδοσφαιριστές μας φορώντας μαύρα περιβραχιόνια σε ένδειξη πένθους.

Θεωρώντας δεδομένη την ευαισθησία σας, αναμένουμε την θετική σας απάντηση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x