Ισπανία

Ενρίκε: «Επικίνδυνη η Βαλένθια λόγω αλλαγής προπονητή»

Mια διαφορετική Βαλένθια περιμένει ο Λουίς Ενρίκε μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Τσέζαρε Πραντέλι. Τι είπε ο Καταλανός τεχνικός για Νεϊμάρ και Αλκάθερ.

Ανταγωνιστική περιμένει τη Βαλένθια ο Λουίς Ενρίκε που τόνισε πως παρά την πρόσφατη αλλαγή προπονητή, μπορεί να βάλει δύσκολα στην Μπαρτσελόνα αγωνιζόμενη μπροστά στο κοινό της.

Ο προπονητής των Καταλανών μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και αναφέρθηκε στην προσεχή αντίπαλο των πρωταθλητών Ισπανίας: «Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για μια ομάδα άγνωστη σε μας καθώς μόλις έχει αναλάβει ο Τσέζαρε Πραντέλι. Υποθέτω ότι θα ξεκινήσει από την προσήλωση στην αμυντική τακτική και σίγουρα σε αυτό το κομμάτι περιμένω διαφοροποίηση. Δεν είναι θετικό να αλλάζεις συνέχεια προπονητές αλλά η ατομική ποιότητα των παικτών τους μπορεί να μας δημιουργήσει προβλήματα».

Όσο για την… θερμή υποδοχή που αναμένεται να επιφυλάξει στον πρώην παίκτη των γηπεδούχων, Πάκο Αλκάθερ είπε: «Δεν χρειάζεται να εκφέρω γνώμη πάνω σε αυτό. Αυτό συνέβαινε και πάντα θα συμβαίνει. Εξαρτάται από τι θέλει να εκφράσει ο κάθε άνθρωπος. Δεν νομίζω ότι είναι άξιο ιδιαίτερης αναφοράς».

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην επέκταση του συμβολαίου του Νεϊμάρ: «Είναι μια σπουδαία είδηση όπως με όλες τις ανανεώσεις. Δείχνει σε πόσο υψηλό επίπεδο βρίσκεται πλέον, ποια είναι η εξέλιξή του. Αναμφίβολα είναι ανάμεσα στους καλύτερους παίκτες του κόσμου. Επίσης φαίνεται ότι έχει δεθεί με τον κόσμο, με τον σύλλογο και τους συμπαίκτες του».

Επιμέλεια: Τάσος Ρουμανέας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x