Stoiximan Super League

Ένσταση ΠΑΣ για τον αγώνα με τον Ηρακλή

Ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τον Ηρακλή (2-1) κατέθεσε ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν πέριξ του αγωνιστικού χώρου και είχαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό δημοσιογράφου.

Εκτός γηπέδου θα… ολοκληρωθεί ο αγώνας του Ηρακλή με τον ΠΑΣ, καθώς η ομάδα των Ιωαννίνων κατέθεσε ένσταση κατά του κύρους της αναμέτρησης, η οποία και θα εξεταστεί το μεσημέρι της Πέμπτης (15:30).

Ο αγώνας της Δευτέρας στιγματίστηκε από σοβαρά επεισόδια πέριξ του αγωνιστικού χώρου, που είχαν ως συνέπεια τον τραυματισμό ενός δημοσιογράφου και την ολιγόλεπτη διακοπή της αναμέτρησης.

Υπενθυμίζεται πως ο Ηρακλής επικράτησε 2-1, αλλά αν γίνει δεκτή η ένσταση του ΠΑΣ αυτό μπορεί να ανατραπεί.

Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ Ηρακλής: "Με το παρόν, σας κοινοποιούμε την από 7-12-2016 ένσταση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κατά του κύρους του αγώνα μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων ΠΑΕ Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ο οποίος τελέσθηκε στις 5-12-2016, και σας γνωστοποιούμε ότι ορίσαμε ως ημερομηνία για την εκδίκασή της την 08η-12-2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:30, κατά την οποία και καλείσθε προκειμένου να παρασταθείτε ενώπιον του ημετέρου δικαιοδοτικού οργάνου".

Β) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: "Με το παρόν, σας κοινοποιούμε την από 7-12-2016 ένστασή σας κατά του κύρους του αγώνα μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων ΠΑΕ Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ο οποίος τελέσθηκε στις 5-12-2016, και σας γνωστοποιούμε ότι ορίσαμε ως ημερομηνία για την εκδίκασή της την 08η-12-2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:30, κατά την οποία και καλείσθε προκειμένου να παρασταθείτε ενώπιον του ημετέρου δικαιοδοτικού οργάνου."

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x