Αγγλία

Ενθουσιασμένος για Ανσαριφάρντ ο Καράνκα

Την απόλυτη ικανοποίησή του για το γεγονός ότι έχει πλέον στη διάθεσή του τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, εξέφρασε ο προπονητής της Νότιγχαμ, Αϊτόρ Καράνκα.

Η συμφωνία της Νότιγχαμ με τον Ολυμπιακό για την παραχώρηση του Καρίμ Ανσαριφάρντ έχει ολοκληρωθεί από τον Σεπτέμβριο, όμως για να καταφέρει να αγωνιστεί ο Ιρανός σέντερ φορ με τη φανέλα της ομάδας, χρειάστηκε να περάσουν περίπου δύο μήνες, ώστε να εξασφαλίσει την σχετική άδεια που απαιτείται στην Αγγλία για τους αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές.

Ο Ανσαριφάρντ, υπέγραψε το Σάββατο (3/11) το διετές συμβόλαιό του με τη Νότιγχαμ, ιδιοκτησίας, Βαγγέλη Μαρινάκη και την ίδια μέρα έκανε ντεμπούτο στην αποστολή της ομάδας, παίζοντας στο τέλος για λίγα λεπτά ως αλλαγή στο ματς με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Με αφορμή αυτό το γεγονός, ο προπονητής της Φόρεστ, Αϊτόρ Καράνκα, δεν έκρυψε την ικανοποίηση του. «Είναι καλός ποδοσφαιριστής ο Ανσαριφάρντ, αλλά πέρα από αυτό διαθέτει καλό χαρακτήρα και είναι σωστός με τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια. Είναι …πεινασμένος για διακρίσεις και θέλει να βοηθήσει την ομάδα. Είμαι ευχαριστημένος που τον έχω στην ομάδα», τόνισε σχετικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x