Stoiximan Super League

Ενθουσιασμένος ο Μαρτίνς με τον Γκιγιέρμε

Ο Πορτογάλος κόουτς της ομάδας του λιμανιού περίμενε πως και πως τις εξελίξεις στην υπόθεση του Βραζιλιάνου κόφτη.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο Γκιγιέρμε είναι από το μεσημέρι της Πέμπτης στην χώρα μας για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις κι όλα είναι καλά να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους ερυθρόλευκους.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως η συμφωνία του Ολυμπιακού με την Λα Κορούνια για την μεταγραφή του Βραζιλιάνου δημιούργησε ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων του Ολυμπιακού, οι οποίοι έχουν διαβάσει τα καλύτερα σχόλια για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας τους.

Αυτός όμως που είναι πιο ενθουσιασμένος είναι ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος κόουτς της ομάδας του λιμανιού περίμενε πως και πως τις εξελίξεις στην υπόθεση του Βραζιλιάνου κόφτη. Και είχε μεγάλη αγωνία για την πορεία των διαπραγματεύσεων, σε σημείο μάλιστα που να ρωτάει συνεχώς για το αν σημειώθηκε κάποια εξέλιξη.

Όταν λοιπόν ενημερώθηκε χθες βράδυ πως Ολυμπιακός και Ντεπορτίβο είχαν συμφωνήσει σε όλα, είχε πολλούς λόγους για να χαμογελάσει. Ο προπονητής των ερυθρόλευκων επέμεινε για την συγκεκριμένη μεταγραφή.

Ήθελε την απόκτηση του Γκιγιέρμε γιατί θεωρεί πως ο 27χρονος μέσος είναι το κομμάτι του «παζλ» που έλειπε από την μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού.

Είναι ξεκάθαρο πως ο Μαρτίνς έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τις ικανότητες του Γκιγιέρμε και πιστεύει πως ο Βραζιλιάνος θα «δέσει» πολύ καλά με τον Νάτχο, στον άξονα της μεσαίας γραμμής των ερυθρόλευκων.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού θεωρεί πως η ομάδα του έβαλε στο ρόστερ της έναν παίκτη με χαρακτηριστικά που δεν είχε άλλος ερυθρόλευκος μέσος. Και δεν χωρά αμφιβολία πως ο Μαρτίνς θέλει να δει τον Βραζιλιάνο όσο το δυνατόν γρηγορότερα στην εντεκάδα των πειραιωτών.

Ο Μαρτίνς λοιπόν είναι κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένος με την επικείμενη ολοκλήρωση της μεταγραφής του λατινοαμερικάνου άσου αλλά θα πρέπει να επισημάνουμε και την ικανοποίηση του παίκτη για τις εξελίξεις. Γιατί κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι ο Γκιγιέρμε έδωσε και αυτός «μάχη» με τη Ντεπορτίβο για να γίνει η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Πίεσε πολύ τους ιθύνοντες της ισπανικής ομάδας για να πουν «ναι» στην πρόταση των ερυθρόλευκων και παράλληλα ξεκαθάρισε στη διοίκηση της Σάο Πάολο, πως δεν τον ενδιέφερε η προοπτική επιστροφής του στην Βραζιλία. Έκανε λοιπόν και ο Γκιγιέρμε μεγάλη προσπάθεια για να φορέσει τα ερυθρόλευκα κι αυτό είναι κάτι σημαντικό.

Δείχνει την επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό κι αυτό είναι κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους ιθύνοντες της ομάδας του λιμανιού. Κι επίσης κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι μιλάμε για μια μεταγραφή που θα κοστίσει στον Ολυμπιακό περισσότερα από 3 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x