Ελλάδα

Ενωμένοι για Γραμμένο Ιβάν και Μελισσανίδης, αποσύρεται ο Ελευθεριάδης

Έχοντας τη στήριξη της αρραγούς συμμαχίας, ο Βαγγέλης Γραμμένος δεν χάνει τις εκλογές της ΕΠΟ που θα γίνουν Μάιο ή Ιούνιο. Αποσύρει την υποψηφιότητά του ο Ελευθεριάδης.

Παρά τις φήμες περί του αντιθέτου, η συμμαχία παραμένει αρραγής. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατέστησε χθες σαφές πως παραμένει στο πλευρό του Βαγγέλη Γραμμένου για την προεδρία της ΕΠΟ και δεν υπάρχει καμία ρήξη στις σχέσεις του με τον Ιβάν Σαββίδη, όπως γράφτηκε.

Σύμφωνα με τη Live Sport, παρότι στον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ δεν άρεσαν οι φήμες περί επαφών της πλευράς Σαββίδη με την πλευρά Μαρινάκη, αυτό δεν είναι αρκετό για να χαλάσει τη συνεργασία τους. Μάλιστα εκτιμάται πως όταν οι δύο άνδρες ξανασυναντηθούν, θα ξεκαθαρίσει το συγκεκριμένο ζήτημα, ενώ και το αφεντικό του ΠΑΟΚ δεν έχει καμία διάθεση να συνεργαστεί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Έτσι η συμμαχία οδεύει αρραγής προς τις εκλογές της ΕΠΟ που θα γίνουν το Μάιο ή τον Ιούνιο ελέγχοντας μέσω της παράταξης Γραμμένου περισσότερες από 38 από τις 54 Ενώσεις. Όπως αναφέρει η Live Sport, ο Δημήτρης Ελευθεριάδης αναμένεται να αποσύρει την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΕΠΟ βλέποντας πως δεν έχει πιθανότητες νίκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x