Αγγλία

«Επαφές» Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με Λορέντζο Πελεγκρίνι

Τις προσπάθειες για την απόκτηση του Λορέντζο Πελεγκρίνι από τη Ρόμα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου εντείνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το έντονο ενδιαφέρον του Ζοσέ Μουρίνιο έχει «κεντρίσει» ο 22χρονος μέσος της Ρόμα, Λορέντζο Πελεγκρίνι, με τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι έτοιμη να του προσφέρει διπλασιασμό των ετήσιων αποδοχών του για να έρθει στο «Ολντ Τράφορντ» τον Ιανουάριο.

Από την άλλη, η Ρόμα, δεν έχει καμία διάθεση να πουλήσει ακόμα έναν βασικό μέσο της (Ναϊνγκολάν και Στρούτμαν αποχώρησαν το περασμένο καλοκαίρι για Ίντερ και Μαρσέιγ αντίστοιχα), και προσπαθεί να ανανεώσει άμεσα τη συνεργασία της με τον Πελεγκρίνι, ο οποίος αυτή τη στιγμή έχει ρήτρα αποχώρησης ύψους 30 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιό του.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ιταλική «Corriere dello Sport», το Σάββατο συναντήθηκαν στο Λονδίνο ο ατζέντης του νεαρού μέσου, Τζιάκομο Ποτσέτα, με εκπροσώπους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε πολύ καλό κλίμα και συζήτησαν λεπτομέρειες μιας πιθανής μεταγραφής του Πελεγκρίνι στους «κόκκινους διαβόλους» τον Ιανουάριο.

O Ιταλός μέσος εντάχθηκε στη Ρόμα τον Ιούλιο του 2017 από τη Σασουόλο έναντι 9 εκατ. ευρώ και από τότε έχει εντυπωσιάσει με στις 51 εμφανίσεις του, στις οποίες έχει σκοράρει πέντε φορές.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x