Stoiximan Super League

Επαφές με… διπλοθεσίτες από Νταμπίζα

Με την υπόθεση του Ρόντγουελ στάσιμη, ο Νίκος Νταμπίζας μιλά με 1-2 παίκτες που μπορούν να παίξουν και στόπερ και αμυντικό χαφ για τον Παναθηναϊκό.

Μια εβδομάδα απέμεινε για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου και ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κλείσει το κενό σε στόπερ και αμυντικό χαφ. Σύμφωνα με την «Πράσινη», ο Νίκος Νταμπίζας βλέποντας την υπόθεση του Τζακ Ρόντγουελ στάσιμη, αναζητεί άλλον παίκτη που θα μπορεί να παίξει και στις δύο θέσεις. Μάλιστα βρίσκεται σε επαφές με 1-2 περιπτώσεις που μπορούν να ανταποκριθούν τόσο σαν κεντρικοί αμυντικοί, όσο και σαν μεσοαμυντικοί και περιμένουμε τα αποτελέσματα των συζητήσεων.

Σε ό,τι αφορά στο ενδεχόμενη άλλης προσθήκης, θα εξαρτηθεί από το αν υπάρξει αποχώρηση κάποιων εκ των παικτών που δεν υπολογίζονται. Μουνιέ και Οικονόμου δεν έχουν βρει ακόμη ομάδα και οι «πράσινοι» θέλουν να απαλλαγούν από τα συμβόλαιά τους για να διαθέσουν αυτά τα χρήματα για άλλες κινήσεις. Το θέμα της απόκτησης φορ παραμένει ανοιχτό, αναζητείται ένας πιο έτοιμος παίκτης από τον Περέα, ενώ πάντα στα υπόψη είναι ο 19χρονος Φώτης Ιωαννίδης του Λεβαδειακού ως επένδυση για το μέλλον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x