Stoiximan Super League

Επαφές του Απόλλωνα με Μπουσούλατζιτς

Ο Αζέρ Μπουσούλατζιτς δεν υπολογίζεται στον Ατρόμητο και ψάχνεται για τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό, με τον Απόλλωνα Σμύρνης να έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον 29χρονο χαφ.

Ο Απόλλων Σμύρνης συνεχίζει την προετοιμασία του για την... πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα. Η Ελαφρά Ταξιαρχία θα μπει από την 4η αγωνιστική στο πρωτάθλημα, υποδεχόμενος την ΑΕΛ στη Ριζούπολη στο πρώτο σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου και ο Γιώργος Παράσχος με το επιτελείο του συνεχίζουν να δουλεύουν.

Παρέα με αυτούς και οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι για τον μεταγραφικό σχεδιασμό και εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις για την ενίσχυση του δυναμικού. Ο Αζέρ Μπουσούλατζιτς είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει στους «κυανόλεκους» με τις πληροφορίες του sportfm.gr να αναφέρουν πως εδώ και αρκετές ημέρες έχει γίνει η πρώτη επαφή και πλέον έχει ανοίξει δίαυλος επικοινωνίας. Ο 29χρονος Βόσνιος χαφ μπορεί να κάνει την διαφορά και από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται από τον Ατρόμητο, είναι μία ευκαιρία που υπάρχει στην ελληνική αγορά κια η Ελαφρά Ταξιαρχία θέλει να τον κάνει δικό της,

Η διαφορά αρχικά στο οικονομικό κομμάτι είναι γύρω στις 20 με 30 χιλ. ευρώ, αφού ο Απόλλων Σμύρνης φέρεται στην πρώτη του πρόταση να προσφέρει ένα ποσό ανάμεσα στις 80-90 χιλ. ευρώ και ο Βόσνιος θέλει κάτι παραπάνω από 100 χιλ. ευρώ. Ποσό που βέβαια, εξαρτάται άμεσα και από την αποζημίωση που θα πάρει από τον Ατρόμητο, αποχωρώντας από την ομάδα. Ο Μπουσούλατζιτς δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να παραμείνει στην Αθήνα και να αγωνιστεί στον Απόλλωνα, αρκεί φυσικά να καλυφτούν οι απαιτήσεις του. Το πρέσινγκ της Ελαφράς Ταξιαρχίας στον Μπουσούλατζιτς συνεχίζεται, οι κυανόλευκοι τον θέλουν και ελπίζουν πως θα καταφέρουν να πάρουν μια θετική απάντηση από τον Βόσνιο και θα υπογράψει τελικά στην ομάδα τους.

Την ίδια ώρα, στον Απόλλωνα συνεχίζουν να ψάχνουν για έναν μεσοεπιθετικό που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά αλλά και για έναν στόπερ, εφόσον προκύψει κάτι το εξαιρετικό στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Αναφορικά με τον μεσοεπιθετικό, τα ονόματα που ακούγονται και παίζουν είναι πολλά. Ο Τζουρίτσκοβιτς σας είχαμε ενημερώσει προ ημερών πως είναι στη λίστα και ανάμεσα στους πάρα πολλούς υποψήφιους που εξετάζονται, με τα ονόματα που φτάνουν στα γραφεία των κυανόλευκων να είναι δεκάδες.

Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο να δούμε και κάποιον ποδοσφαιριστή από την ποδοσφαιρική αγορά που αποκτήθηκε ο Αντίλ Ράιλι. Τα πρώτα δείγματα του Μαροκινού είναι πολύ ενθαρρυντικά και έχει ανοίξει με την απόκτησή του, δίαυλος επικοινωνίας με την εν λόγω αγορά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x