Stoiximan Super League

Πρόταση της ΑΕΚ στον Κάμπελ!

Το μεγάλο κόλπο με την απόκτηση του Τζόελ Κάμπελ δουλεύει η ΑΕΚ. Μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας μετατίθενται οι εξελίξεις στην υπόθεση του Κοσταρικανού εξτρέμ για την «Ένωση».

Ο Τζόελ Κάμπελ φαίνεται πως είναι ο ένας από τους δύο παίκτες που μιλάει η ΑΕΚ για τη θέση του ακραίου επιθετικού ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Κοσταρικός εξτρέμ συμμετέχει με την εθνική του ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, ενώ παραμένει παίκτης της Άρσεναλ και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Μπέτις.

Ο διεθνής άσος είχε προταθεί πριν από λίγο καιρό στην «Ένωση», η οποία – όπως γράφει σήμερα η Live Sport – ήρθε σε επαφή με την πλευρά του παίκτη και εκείνο που προκύπτει πως η οποιαδήποτε συζήτηση θα γίνει μετά το τέλος του Μουντιάλ.

Ο Κάμπελ μπορεί να φύγει και ως ελεύθερος από τους «κανονιέρηδες», αλλά σε αυτή την περίπτωση θα προκύψουν αρκετές ομάδες που θα επιδιώξουν να τον αποκτήσουν.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αποκαλύπτει πως η ΑΕΚ έκανε και μία πρώτη πρόταση στην πλευρά του Κάμπελ, η οποία φέρεται να αγγίζει τις 800.000 ευρώ (και σε αυτό το ποσό δεν συμπεριλαμβάνονται τα μπόνους επίτευξης στόχων).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x