Γενικά

Επανεξετάζουν τη χρήση του VAR στα οφσάιντ!

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Times, η International FA Board θέλει να επανεξετάσει το πρωτόκολλο και τους ακριβείς κανονισμούς για ν' αποφασίσει αν θα τηρηθεί ως έχει η χρήση του VAR στα οφσάιντ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Times, η International FA Board θέλει να επανεξετάσει το πρωτόκολλο και τους ακριβείς κανονισμούς για ν' αποφασίσει αν θα τηρηθεί ως έχει η χρήση του VAR στα οφσάιντ ή αν θα το συμβουλεύονται οι διαιτητές μόνο για ξεκάθαρες περιπτώσεις.

Η φάση με τον Ραχίμ Στέρλινγκ το περασμένο Σάββατο στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με τη Γουέστ Χαμ, το γκολ που δεν μέτρησε για την προεξοχή του... ώμου του Άγγλου, αλλά και η επανάληψη του πέναλτι του Αγουέρο επειδή πάτησε κόσμος εντός περιοχής νωρίτερτα απ' ότι έπρεπε, έδειξαν πως το ποδόσφαιρο αλλάζει δραματικά με το VAR.

Το οφσάιντ με το οποίο ο κόσμος αντιλήφθηκε ότι το αγνό κομμάτι του αθλήματος έχει πάει πλέον περίπατο, ανάγκασε την International FA Board να σκεφτεί το ενδεχόμενο αλλαγής του τρόπου χρήσης του VAR.

Όπως αναφέρουν οι Times σε αποκλειστικό τους δημοσίευμα, θα επανεξεταστεί το πρωτόκολλο και οι κανονισμοί για να αποφασιστεί αν θα επιτρέπεται η παρέμβαση του VAR στα ξεκάθαρα οφσάιντ κι όχι σε τόσο περίεργες περιπτώσεις...

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x