Αγγλία

Επανέρχεται για Γκριζμάν η Γιουνάιτεντ

Νέα προσπάθεια για απόκτηση του Αντουάν Γκριζμάν παρουσιάζεται έτοιμη να καταβάλλει Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το επερχόμενο καλοκαίρι, σύμφωνα με δημοσίευμα του «ESPN».

Δεν κάνει πίσω η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην περίπτωση του Αντουάν Γκριζμάν, καθώς οι «κόκκινοι διάβολοι» φαίνονται διατεθειμένοι να κάνουν νέα πρόταση στην Ατλέτικο Μαδρίτης το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει τον Γάλλο επιθετικό στην κορυφή της λίστας του για τη θέση του επιθετικού, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός το προηγούμενο καλοκαίρι προσπάθησε να τον κάνει κάτοικο Μάντσεστερ, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Η περίπτωση του 26χρονου φορ δεν προχώρησε, κυρίως λόγω του ότι οι «ροχιμπλάνκος» είχαν μεταγραφικό εμπάργκο το καλοκαίρι που μας πέρασε, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να προχωρήσουν σε μεταγραφές και αυτό να επηρεάσει την μεταγραφή του Γκριζμάν.

Όμως τα πράγματα στην υπόθεση του Γκριζμάν φαίνεται να αλλάζουν, καθώς η Ατλέτικο Μαδρίτης έκλεισε τον Ντιέγκο Κόστα για τον Ιανουάριο και αυτό αναμένεται να βοηθήσει το Μουρίνιο να εντάξει τον Γάλλο άσο στο δυναμικό της ομάδας του.

Μπορεί ο διεθνής επιθετικός να υπέγραψε πρόσφατα νέο συμβόλαιο διάρκειας 5 χρόνων, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τον αποκτήσει, αφού υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης 114 εκατ. ευρώ, με τους «κόκκινους διαβόλους» να είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν το ποσό αυτό, σύμφωνα με το «ΕSPN FC».

Επιμέλεια: Θεόδωρος Κόμπος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x