Κύπελλο Ελλάδας

Επεισόδια και προσωρινή διακοπή λόγω δακρυγόνων στο Παναχαϊκή-Ολυμπιακός! (pics/video)

Τεράστια ένταση σημειώθηκε στο Παναχαϊκή-Ολυμπιακός! Μετά από αναταραχή στην εξέδρα των Πειραιωτών και ρίψη δακρυγόνων από την Αστυνομία, υπήρξε διακοπή περίπου 20 λεπτών στο παιχνίδι.

«Ροντέο» έγινε το παιχνίδι Κυπέλλου ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Ολυμπιακό.

Περίπου στο 50’ της αναμέτρησης (κι ενώ το σκορ ήταν 0-1) σημειώθηκε μεγάλη ένταση στις εξέδρες όπου φιλοξενούνταν οπαδοί των «ερυθρόλευκων».

Εκεί υπήρξαν συγκρούσεις με διμοιρία των ΜΑΤ που βρέθηκε στις κερκίδες, κατά τη διάρκεια των οποίων εκτοξεύτηκαν αντικείμενα και φωτοβολίδες.

Οι αστυνομικές δυνάμεις, από την πλευρά τους, έκαναν χρήση δακρυγόνων, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να γίνει αποπνικτική και ο διαιτητής Παπαδόπουλος να αποφασίσει την προσωρινή διακοπή του αγώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρθηκαν στην τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα με προέλευση την ΠΑΕ Παναχαϊκή, η ένταση στην εξέδρα των φίλων του Ολυμπιακού προκλήθηκε έπειτα από την είσοδο σε αυτή ενός οπαδού του Παναθηναϊκού.

Λίγο αργότερα, δε, ο γιατρός του αγώνα επιβεβαίωσε ότι από τις συγκρούσεις προκλήθηκε ο τραυματισμός ενός 35χρονου οπαδού από την Αθήνα, ο οποίος χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Όπως και να 'χει, αφού καθάρισε ο αέρας από τα χημικά (και πολλοί φίλοι των δυο ομάδων αποφάσισαν εν τω μεταξύ να αποχωρήσουν) ο ρέφερι έδωσε εντολή στους παίκτες να επιστρέψουν από τα αποδυτήρια και το παιχνίδι συνεχίστηκε.



inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x