Κύπελλο Ελλάδας

Επεισόδιο Καπίνο-Φορτούνη με τον παρατηρητή: Πήγαν να του πάρουν το κινητό!

Καπίνο και Φορτούνης πήγαν να αρπάξουν το κινητή του παρατηρητή της ΔΕΑΒ επειδή βιντεοσκοπούσε κάποια συμβάντα στο ΟΑΚΑ, δίχως να γνωρίζουν ποια ήταν η ιδιότητά του.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη λίγο μετά τη λήξη του αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο παρατηρητής της ΔΕΑΒ βιντεοσκοπούσε με το κινητό του κάποια συμβάντα στις κερκίδες και τον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να έχει πλήρη άποψη για ό,τι συνέβαινε και να αναφέρει οτιδήποτε μεμπτό.

Ο Στέφανος Καπίνο, εκνευρισμένος από τον αποκλεισμό, κλώτσησε τον πάγκο του Ολυμπιακού και όταν είδε τον εν λόγω άνδρα με το κινητό να καταγράφει τα πάντα, έσπευσε να του ζητήσει το λόγο. Ο γκολκίπερ των «ερυθρόλευκων» ζήτησε να πάρει το κινητό, ενώ την ίδια στάση είχε και ο Κώστας Φορτούνης που ήταν κοντά και έσπευσε να βοηθήσει τον συμπαίκτη του.

Ο παρατηρητής της ΔΕΑΒ γνωστοποίησε στους δύο παίκτες την ιδιότητά του και έτσι τα πνεύματα ηρέμησαν. Μάλιστα για τη συμπεριφορά των Καπίνο και Φορτούνη δεν πρόκειται να υπάρξουν συνέπειες, καθώς ο παρατηρητής δέχτηκε πως επρόκειτο για παρεξήγηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x