Αγγλία

Έπειτα από 33 χρόνια τρεις ομάδες με 40+ βαθμούς τα Χριστούγεννα!

Αυτές οι τρεις ομάδες έχουν 40+ βαθμούς τα φετινά Χριστούγεννα και κάτι τέτοιο παρατηρείται για πρώτη φορά από το 1985!

Οι Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ κατάφεραν να κάνουν Χριστούγεννα με συγκομιδή 40+ βαθμών στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ και για πρώτη φορά έπειτα από 33 χρόνια παρατηρείται πολλαπλή συγκέντρωση τόσων πόντων στο συγκεκριμένο σημείο της αγωνιστικής περιόδου!

Η πρωτοπόρος Λίβερπουλ με το εκτός έδρας 2-0 επί της Γουλβς βρέθηκε στο +4 πριν από τη Boxing Day του 2018, η Μάντσεστερ Σίτι υπέστη ήττα – σοκ από την Κρίσταλ Πάλας στο Etihad με το τελικό 3-2 για να μείνει στους 44 βαθμούς και η Τότεναμ διέλυσε την Έβερτον με το εμφατικό 6-2 για να βρεθεί στο -2 από τους «πολίτες» και το -6 από την κορυφή.

Αυτές οι τρεις ομάδες έχουν 40+ βαθμούς τα φετινά Χριστούγεννα και κάτι τέτοιο παρατηρείται για πρώτη φορά από το 1985!

Εκείνες τις γιορτές, ήταν 6 οι ομάδες που είχαν φτάσει στο 40+ στον βαθμολογικό πίνακα, αν και μέχρι τα Χριστούγεννα εκείνης της χρονιάς είχαν διεξαχθεί 22 αγωνιστικές κι όχι 18 όπως είναι φέτος.

Τότε, λοιπόν, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν πρωτοπόρος (49β.), η Λίβερπουλ βρισκόταν στη 2η θέση (45β.), η Γουέστ Χαμ συμπλήρωνε την πρώτη τριάδα σε μια εξαιρετική σεζόν (45β.), η Τσέλσι ερχόταν 4η (44β.), η Σέφιλντ Γουένσντεϊ τότε ήταν στο 5ο σκαλί (41β.) και η 6η της παρέας ήταν η Έβερτον (40β.).

Στη Boxing Day του 1985, η Έβερτον επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 3-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με εκείνη την αγωνιστική περίοδο να ολοκληρώνεται με το νταμπλ της Λίβερπουλ και μάλιστα, τη Γουέστ Χαμ να έχει προσπεράσει στην τελική βαθμολογία τους «κόκκινους διαβόλους» (τερμάτισαν στο +8 τα «σφυριά στην 3η θέση).

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x