Stoiximan Super League

Επέμεινε να ορίσει τους διεθνείς διαιτητές η ΕΠΟ!

Μπορεί η θητεία του να τελειώνει, αλλά το Δ.Σ. της ΕΠΟ επέμεινε και στο θέμα των διεθνών διαιτητών. Παρά τις ενστάσεις και το αίτημα για αναβολή, έκανε εκείνη τους ορισμούς, διατηρώντας τους ίδιους

Τα πόδια της (και) στο θέμα του ορισμού των διεθνών διαιτητών στύλωσε η νυν διοίκηση της ΕΠΟ.

Στο Δ.Σ. της Παρασκευής που συγκλήθηκε για να γίνει ο καταρτισμός των σχετικών πινάκων, οι Σταράκης και Βούρβαχης πρότειναν να μη γίνει σήμερα αυτό. Κάτι που ζητήθηκε στη λογική του ότι η θητεία του συμβουλίου ολοκληρώνεται και δεν πρέπει η νέα διοίκηση της ΕΠΟ να δεσμευτεί από δικές του αποφάσεις.

Ωστόσο ο εκτελεστικός διευθυντής της ομοσπονδίας, Παυσανίας Παπανικολάου, δεν έκανε δεκτό το συγκεκριμένο αίτημα, ισχυριζόμενος ότι οι προθεσμίες επιτρέπουν στη νυν διοίκηση να αποφασίσει και ότι η FIFA θέλει άμεσα τη λίστα.

Κατόπιν αυτού, η ΕΠΟ διαμόρφωσε τον σχετικό πίνακα, όπου διατήρησε τους ίδιους διεθνείς διαιτητές. Δηλαδή τους εξής: Σιδηρόπουλο, Καλογερόπουλο, Αρετόπουλο, Μάνταλο, Κύζα, Κομίνη και Παπαπέτρου.

Τη δική του σημασία έχει, δε, το γεγονός ότι πρώτος αναπληρωματικός ορίστηκε ο Βάτσιος. Διότι ο συγκεκριμένος ρέφερι υπάγεται στον σύνδεσμο Δυτικής Αττικής, της οποίας η ΕΠΣ είναι γνωστό ότι τάσσεται στο πλευρό της συμπολίτευσης της ΕΠΟ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x