Super League 2

Επένδυση για το μέλλον ο ΟΦΗ

Την επάνοδό του στα σαλόνια της Super League έχει ως πρώτο στόχο ο ΟΦΗ , αλλά δεν παραλείπει να επενδύσει σε νέους ποδοσφαιριστές για το μέλλον.

Την παραχώρηση του Νίκου Βρεττού στον ΟΦΗ ανακοίνωσε ο ΠΟ Ατσαλένιος. Η ομάδα του Ηρακλείου παραχώρησε στο «γείτονα» το νεαρό ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι από τους πιο ελπιδοφόρους νέους στην Κρήτη.

Ο Βρεττός είναι γέννημα-θρέμμα του Ατσαλένιου, καθώς ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία στις ακαδημίες του συλλόγου και τώρα είναι απόλυτα έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΟ Ατσαλένιου Ηρακλείου για τη μεταγραφή


«Η διοίκηση του ΠΟΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία της με την διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ για την παραχώρηση του Νίκου Βρεττού.

Ο Νίκος Βρεττός αποτελεί ένα παιδί γέννημα-θρέμμα της ομάδας μας και η επιλογή της ΠΑΕ ΟΦΗ να αποκτήσει τον εν λόγω ποδοσφαιριστή, δικαιώνει απόλυτα τη φιλοσοφία αλλά και την ποιοτική δουλειά που πραγματοποιείται στις ακαδημίες του συλλόγου μας αλλά και στις θυγατρικές μας.

Ευχαριστούμε την ΠΑΕ ΟΦΗ για την συνεργασία, ευχόμαστε στο Νίκο καλή σταδιοδρομία και επίτευξη των στόχων του προσωπικών αλλά και συλλογικών.
»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x