Super League 2

«Έπεσε» στην Καλαμαριά ο Απόλλων Λάρισας - Γλίτωσε τα χειρότερα η Παναχαϊκή

Στην πρώτη του φετινή ήττα οδήγησε τον Απόλλωνα Λάρισας ο Απόλλων Πόντου, επικρατώντας με 1-0 στην Καλαμαριά, στην ένατη αγωνιστική της Football League.

Εννιά αγωνιστικές άντεξε το αήττητο του Απόλλωνα Λάρισας, που «γκρεμίστηκε» στην Καλαμαριά, όπου ηττήθηκε με 1-0 από τον Απόλλωνα Πόντου.

Η ομάδα της Καλαμαριάς πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα που την ανέβασε στα μέσα της βαθμολογίας, αφήνοντας τους Λαρισαίους στο στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, πέντε βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Βόλο.

Οι καιρικές συνθήκες δεν βοήθησαν τις δύο ομάδες να ανοιχτούν, με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν το μοναδικό γκολ του ματς με τον Ολαϊτάν στο 24’, με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.

Η ομάδα της Λάρισας ανέβασε ρυθμούς στο δεύτερο μισό του ματς, με την τύχη να μην την ευνοεί, αφού η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και πέρασε άουτ σε εκτέλεση κόρνερ του Μαρκολίνο.

Δεύτερο σερί τρίποντο πήρε ο Καραϊσκάκης, που επικράτησε 1-0 του Αήττητου Σπάτων στην Άρτα.

Οι Αρτινοί κυριάρχησαν πλήρως και προηγήθηκαν στο 18’ με το άπιαστο σουτ του Μασούρα, ενώ είχαν αρκετές ευκαιρίες, που μπλόκαρε ο Κοκκαλάς και δοκάρι του Ματθαίου στο 81’, με το 1-0 να μένει μέχρι τέλους.

Γλίτωσε τα χειρότερα η Παναχαϊκή στα Χανιά, αφού, παίζοντας με δέκα παίκτες από το 18’, έμεινε στο 0-0 με τον ΑΟΧ Κισσαμικό.

Ο Κολ είδε δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε δύο λεπτά για σκληρά μαρκαρίσματα και άφησε τους Πατρινούς με δέκα παίκτες για περισσότερο από μία ώρα παιχνιδιού. Οι Χανιώτες πίεσαν για το γκολ και είχαν τις ευκαιρίες, με καλύτερο διάστημα από το 50’ μέχρι το 52’, όταν μέτρησε τρεις φάσεις σε λίγα λεπτά, όμως ο Καπούταγλης αρνήθηκε την παραβίαση στην εστία του.

Οι Πατρινοί άντεξαν στην ασφυκτική πίεση και μέτρησαν την έκτη φετινή ισοπαλία, που τους κρατάει στην έβδομη θέση, ενώ ο ΑΟΧ Κισσαμικός έμεινε στον πάτο της βαθμολογίας, ισοβαθμώντας με τα Σπάτα με έξι βαθμούς.

Αναλυτικά, η ένατη αγωνιστική:
Σάββατο 15/12 – 15:00
Δόξα Δράμας – Ηρακλής 2-0
( 9' Πέρεθ, 40' Κουσκουνάς)

Ηρόδοτος – Βόλος 0-2
(25' Μάντζης, 44' Ηλιόπουλος)

Κέρκυρα – Τρίκαλα 1-1
(21' Σιατραβάνης - 79' Συμελίδης)

Αιγινιακός – Εργοτέλης 1-0
(14' Πολύζος)

Κυριακή 16/12 – 15:00
Σπάρτη – Πλατανιάς 0-0

Καραϊσκάκης – Αήττητος Σπάτων 1-0
(19’ Μασούρας)

Απόλλων Πόντου – Απόλλων Λάρισας 1-0
(24’ Ολαϊτάν)

ΑΟΧ Κισσαμικός – Παναχαϊκή 0-0

Η επόμενη (δέκατη_ αγωνιστική:
Σάββατο 22/12
Πλατανιάς – Ηρόδοτος (ΕΡΤ3)
Κυριακή 23/12
Βόλος – Κέρκυρα(ΕΡΤ3)
Εργοτέλης – Παναχαϊκή
Καραϊσκάκης – Σπάρτη
Αήττητος Σπάτων – Δόξα Δράμας
Ηρακλής – Απόλλων Πόντου
Τρίκαλα – Αιγινιακός
Απόλλων Λάρισας – ΑΟΧ Κισσαμικός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x