Super League 2

Επέστρεψε και… διαδικτυακά

Εντυπωσιακή η νέα ιστοσελίδα της ΑΕΚ που «αποκαλύφθηκε» το μεσημέρι. Ξεχωριστό στοιχείο, η ενότητα που θα παρουσιάζει «ζωντανά» τις εργασίες ανέγερσης του νέου γηπέδου.

Η ΑΕΚ επιστρέφει σε όλα τα επίπεδα. Και σαν ένας σύγχρονος σύλλογος που σέβεται τον εαυτό του, οφείλει να έχει και μια καλή «βιτρίνα». Η νέα ιστοσελίδα της ομάδας, που παρουσιάστηκε το μεσημέρι παρουσία του Γιώργου Μελισσανίδη, εξασφαλίζει αυτό και με το παραπάνω, καθώς είναι εντυπωσιακή.

inner

Γιατί πέρα από τα… απαραίτητα, δηλαδή την επικαιρότητα και τα ιστορικά στοιχεία, περιλαμβάνει μια σειρά από επιλογές και δυνατότητες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες και προσδοκίες του χρήστη. Μέχρι και την αγορά εισιτηρίου ηλεκτρονικά.

Υπάρχουν αναλυτικά στοιχεία, στατιστικά κι όχι μόνο, για κάθε παίκτη, αναφορά σε ιστορικά στοιχεία της ομάδας, εκτενείς ενότητες για την «Αγια-Σοφιά» (με on line ξενάγηση) αλλά και το «Νίκος Γκούμας», όπως επίσης και Web TV με στιγμιότυπα από αγώνες της ομάδας και άλλα ενδιαφέροντα. Για τους ΑΕΚτσήδες εκτός των συνόρων, όλοι οι αγώνες της ΑΕΚ θα μεταδίδονται από το σάιτ της ομάδας.

Το πιο εντυπωσιακό έχει να κάνει με το νέο γήπεδο. Με απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη θα τοποθετηθούν κάμερες στο χώρο της Νέας Φιλαδέλφειας και ο κόσμος θα μπορεί μέσω live streaming να δει την ανέγερση της «Αγια-Σοφιάς» από το πρώτο μέχρι το τελευταίο… τούβλο. Μάλιστα, φίλαθλος θα μπορεί να διαλέξει θέση και να δει πως φαίνεται στο γήπεδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x