Super League 2

Επέστρεψε ο Ανάκογλου στον Άρη

Πολλά χαμόγελα στον Άρη μετά το φιλικό με την Κ-19, καθώς αγωνίστηκε κανονικά ο Δημήτρης Ανάκογλου.

Ο μεγάλος άτυχος στο ρόστερ του Άρη, ο Δημήτρης Ανάκογλου φώναξε «παρών».

Ο κεντρικός χαφ των «κίτρινων», που είχε υποστεί ρήξη χιαστού στις αρχές του περασμένου Απρίλη, συμμετείχε κανονικά στο σημερινό φιλικό κόντρα στην Κ-19 και έδειξε ότι μετρά αντίστροφα για να τεθεί στη διάθεση του Δημήτρη Σπανού.

«Είναι κοντά ένας μήνας που κάνω προπόνηση με την ομάδα. όλα είναι καλά μέχρι στιγμής, το πόδι το νιώθω σε πολύ καλή κατάσταση. Συνεχίζω με τον Παναγιώτη τον Μπουτοβίνο να κάνω έξτρα γυμναστική γιατί δεν μπορώ να το αφήσω. Από το σημερινό φιλικό, νομίζω ότι είναι ένα καλό τεστ, όχι μόνο για μένα, αλλά και για τα υπόλοιπα παιδιά να πάρουμε ένα ρυθμό.

Θα κρατήσουμε το ότι “ξεμπουκώνουμε” σιγά-σιγά, γιατί όση προπόνηση και να κάνεις μόνος σου, αν δεν πάρεις λεπτά σε παιχνίδι, δεν έχει καμία σχέση. Ήταν καλό για όλους μας. Θα κρατήσουμε την διάθεση.

Όταν κάνεις προπόνηση και ξέρουν και οι συμπαίκτες σου ότι προέρχεσαι από 10 μήνες τραυματισμό, έχεις την επιλογή να μην βάλεις τα πόδια σου πολύ δυνατά. θα προφυλαχθείς. Το παιχνίδι σε αυτό βοηθάει, θα έρθουν επάνω σου πιο δυνατά και θα σου φύγουν τις όποιες φοβίες αντιμετωπίζεις», δήλωσε ο παίκτης μετά το φιλικό, εμφανώς ικανοποιημένος για την επάνοδό του.

Το ματς παρακολούθησε και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Θόδωρος Καρυπίδης, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο τεχνικός του Άρη, χρησιμοποίησε παίκτες με λίγο χρόνο συμμετοχής, αλλά και τον Πέτρο Κανακούδη που έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του.

Για την ιστορία οι επαγγελματίες επικράτησαν 3-0 με γκολ των Ντούνη (22’, 39’) και του Παυλίδη (57’).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x