Γενικά

Επέστρεψε στην αποστολή της εθνικής Ιταλίας ο Τζιοβίνκο

Μετά από τρία χρόνια απουσίας από την εθνική ομάδα της Ιταλίας, ο Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο βρίσκεται και πάλι στην αποστολή.

Ο Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο επιβραβεύτηκε από τον Ρομπέρτο Μαντσίνι για τις εκπληκτικές του εμφανίσεις με τη φανέλα της Τορόντο και έτσι επιστρέφει σε αποστολή της εθνικής Ιταλίας μετά από τρία χρόνια για τα παιχνίδια με Ουκρανία (φιλικό) και Πολωνία (Nations League)

Επίσης, στην αποστολή βρίσκονται οι Βεράτι, Φλορέντσι, Ντ’ Αμπρόζιο, που πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις με τους συλλόγους τους και έχουν κερδίσει τον ομοσπονδιακό τεχνικό.

Από την άλλη, εκτός έμειναν οι Μάριο Μπαλοτέλι και Αντρέα Μπελότι, καθώς πλήρωσαν το τίμημα του κακού τους ξεκινήματος στη σεζόν και οι Ρουγκάνι, Καλντάρα που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.

Αναλυτικά η αποστολή της Σκουάντρα Ατζούρα
Κράνιο, Ντοναρούμα, Περίν, Σιρίγκου, Ατσέρμπι, Μπιράγκι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Κρισίτο, Ντ’ Αμπρόζιο, Παλμιέρι, Φλορέντσι, Ρομανιόλι, Μπαρέλα, Μπερναρντέσκι, Μποναβεντούρα, Γκαλιαρντίνι, Ζορζίνιο, Πελεγκρίνι, Βεράτι, Μπεράρντι, Καπράρι, Κιέζα, Κουτρόνε, Τζιοβίνκο, Ιμόμπιλε, Ινσίνιε, Τζάτζα.

Επιμέλεια: Σταύρος Παπανάγνου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x