Stoiximan Super League

Έπιασαν δουλειά ενόψει ΑΕΚ στην Ξάνθη

Η Ξάνθη ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία για το κυριακάτικο ματς κόντρα στην ΑΕΚ, με τον Μίλαν Ράσταβατς να υπολογίζει και πάλι στον Καμαρά, ενώ ο Μπαριέντος έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης.

Το απόγευμα της Τρίτης ξεκίνησε η προετοιμασία της Ξάνθης για την επόμενη αναμέτρηση, την δεύτερη διαδοχική στην έδρα της, με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Ο Μίλαν Ράσταβατς και οι συνεργάτες του καταστρώνουν τα πλάνα τους προκειμένου η ακριτική ομάδα να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, μετά τις ήττες από τον Πανιώνιο και τον ΠΑΟΚ.

Μετά την ανάλυση φάσεων και τις επισημάνσεις του Σέρβου προπονητή και τις ασκήσεις προθέρμανσης, το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις υποομάδων σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους και τακτική.

Πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησε ο Πάμπλο Ντε Λούκας, ενώ ο Βασίλης Φασίδης σταδιακά ανεβάζει ρυθμούς, συμμετέχοντας σε τμήματα της προπόνησης, και ο Ζεάν Μπαριέντος ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος.

Από εκεί και πέρα, ο Χόρχε Κασάδο και ο Ντίνις Αλμέιδα συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες και αποφασίστηκε να απουσιάσουν από τις εκτός έδρας αναμετρήσεις της 30ής αγωνιστικής με αντίπαλο τον Άρη και της 28ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, αντίστοιχα.

Ο Δήμος Μπαξεβανίδης θα ολοκληρώσει την ποινή των δύο αγωνιστικών τιμωρίας από τις κίτρινες κάρτες στην αναμέτρηση της Κυριακής (07/04) με την ΑΕΚ ενώ ο Πέταρ Τζουρίτσκοβιτς την τρίτη από τις τέσσερις αγωνιστικές της τιμωρίας του. Αντίθετα στη διάθεση του προπονητή επιστρέφει ο Κασά Καμαρά μετά από απουσία δύο αγώνων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x