Euro 2024

Έπιασαν δουλειά οι διεθνείς ενόψει Κύπρου (video)

Την πρώτη της προπόνηση ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με την Κύπρο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου πραγματοποίησε την Τρίτη η Εθνική Ελλάδας.

Αντίστροφα για τον πρώτο από τα δύο σημαντικά παιχνίδια, με στόχο τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, μετρούν οι Έλληνες διεθνείς.

Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας ξεκίνησαν την Τρίτη την προετοιμασία για τον σαββατιάτικο αγώνα (21:45) με την Κύπρο, την οποία θα αντιμετωπίσουν στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας.

Υπενθυμίζεται ότι στην «γαλανόλευκη» επέστρεψε ύστερα από σχεδόν 1,5 χρόνο ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος «εξαργύρωσε» τις πολύ καλές του εμφανίσεις το προηγούμενο διάστημα με την ΑΕΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Εκτός σε σχέση με την προηγούμενη αποστολή είναι οι Δημήτρης Κυριακίδης, Μπάμπης Λυκογιάννης, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Γιώργος Κουτρουμπής και Δημήτρης Διαμαντάκος.

Στα της χθεσινής προπόνησης, ο Κάρλος Ζέκα δεν προπονήθηκε και έμεινε στα αποδυτήρια, ενώ ο Κώστας Μανωλάς ακολούθησε μέρος του προγράμματος. Και οι δύο διεθνείς αναμένεται να μπουν στο σημερινό πρόγραμμα.

Δείτε το βίντεο από το επίσημο προφίλ της Εθνικής στο Facebook


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Τέρμα: Ορέστης Καρνέζης (Γουότφορντ), Στέφανος Καπίνο (Ολυμπιακός), Γιάννης Ανέστης (ΑΕΚ)

Άμυνα: Κώστας Μανωλάς (Ρόμα), Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Γιώργος Τζαβέλλας (Αλάνιασπορ), Κυριάκος Παπαδόπουλος (Αμβούργο), Παναγιώτης Ρέτσος (Λεβερκούζεν), Κώστας Σταφυλίδης (Άουγκσμπουργκ), Βασίλης Τοροσίδης (Μπολόνια)

Κέντρο: Ανδρέας Σάμαρης (Μπενφίκα), Παναγιώτης Ταχτσίδης (Ολυμπιακός), Γιάννης Μανιάτης (Αλάνιασπορ), Κάρλος Ζέκα (Κοπεγχάγη), Αλέξανδρος Τζιόλης (Al-Fayha FC), Δημήτρης Κουρμπέλης (Παναθηναϊκός), Κώστας Φορτούνης (Ολυμπιακός), Πέτρος Μάνταλος (ΑΕΚ), Τάσος Μπακασέτας (ΑΕΚ), Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (ΑΕΚ).

Επίθεση: Κώστας Μήτρολου (Μαρσέιγ), Απόστολος Βέλλιος (Νότιγχαμ Φόρεστ), Γιάννης Γιαννιώτας (Βαγιαδολίδ), Τάσος Δώνης (Στουτγκάρδη).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x