Europa League

«Έπιασαν» κορυφή Ρέιντζερς και Γιουνγκ Μπόις- Εντυπωσιακή στο β΄ημίχρονο η ομάδα του Τζέραρντ

Στο «κόλπο» της πρόκρισης μπήκε η Ρέιντζερς που πήρε τη νίκη με 2-0 στην έδρα της επί της Πόρτο. Η Γιουνκ Μπόις πήρε βαθμό που την στέλνει στην κορυφή του 7ου ομίλου, 1-1 τη Φέγενορντ στο Ρότερνταμ.

Για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης η Ρέιντζερς που «καθάρισε» την Πόρτο, κερδισμένη η Γιουνγκ Μπόις από την ισοπαλία με τη Φέγενορντ.

Η Ρέιντζερς που εντυπωσίασε στο δεύτερο ημίχρονο, επικράτησε με 2-0 της Πόρτο για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Europa Leagu , ενώ η Φέγενορντ ήρθε ισόπαλη στην έδρα της 1-1 με την Γιουγκ Μπόις, που με το βαθμό που πήρε ανέβηκε στην κορυφή του 7ου ομίλου, που, πάντως παραμένει ανοιχτός.

Μια εντυπωσιακή Ρέιντζερς στο δεύτερο ημίχρονο, πήρε τη νίκη επί της Πόρτο που αγνοεί για 8ο σερί εκτός έδρας παιχνίδι τη νίκη στο UEFA Europa League. Η ομάδα του Στίβεν Τζέραντ, με δύο γρήγορα γκολ των Μορέλος και Ντέιβις στο 69ο και 73ο λεπτό αντίστοιχα, πήρε το τρίποντο που την έστειλε στη δεύτερη θέση του ομίλου, ισόβαθμη στους 7 πόντους με την πρώτη Γιουνγκ Μπόις.

Οι Πορτογάλοι έχασαν τεράστια ευκαιρία στο 8ο λεπτό, όταν ο Καμαρά απομάκρυνε τη μπάλα πάνω από τη γραμμή, σε προσπάθεια του Πέπε. Το πρώτο μέρος τελείωσε με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες, χωρίς γκολ. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Πόρτο προχώρησε στην αναγκαστική αλλαγή του Πέπε που τραυματίστηκε στο 49ο λεπτό και αποχώρησε από το ματς για να μπει ο Ντίαζ. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν σταδιακά την απόδοσή τους και βρήκαν τα γκολ στο 69’ και 73’. Η Πόρτο προσπάθησε, αλλά δεν μπόρεσε να αλλάξει την κατάσταση και έμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, με τέσσερις βαθμούς, όσους και η επόμενη αντίπαλός της Φέγενορντ.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η γηπεδούχος Φέγενορντ προηγήθηκε της Γιουνγκ Μπόις στο 18ο λεπτό με πέναλτι του Μπεργκχούις, έπειτα από την ανατροπή του Χαπς από τον Λοτόμπα. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ελβετοί ανέβασαν την απόδοσή τους και έψαξαν την ισοφάριση που ήρθε από τον Σπίλμαν στο 71ο λεπτό. Μάλιστα στο 94’ έχασαν σπουδαία ευκαιρία να πάρουν το εκτός έδρας τρίποντο.

Τα σημερινά αποτελέσματα του 7ου ομίλου:

Ρέιντζερς - Πόρτο 2-0
(69’ Μορέλος, 73’ Ντέιβις)

Φέγενορντ – Γιουνγκ Μπόις 1-1
(18’ Μπεργκχούις πεν. - 71’ Σπίλμαν )

Η βαθμολογία

Γιουνγκ Μπόις 7 (6-4)
Ρέιντζερς 7 (5-3)
Φέγενορντ 4 (3-4)
Πόρτο 4 (3-6)

Η επόμενη αγωνιστική (5η, 28/11)

19:55 Γιουνγκ Μπόις - Πόρτο
19:55 Φέγενορντ - Ρέιντζερς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x