Ισπανία

Έπιασε δουλειά στη Μάλαγα ο Βίκτορ

Την πρόσληψη του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού και ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Βίκτορ Σάντσεθ ανακοίνωσε η ισπανική Μάλαγα.

Μετά από σχεδόν δύο χρόνια… απραξίας, ο Βίκτορ Σάντσεθ επιστρέφει στους πάγκους για λογαριασμό της Μάλαγα. Η ισπανική ομάδα, ηττήθηκε από την 19η Εξτρεμαδούρα, αποτέλεσμα που ώθησε στην πόρτα της εξόδου τον Χουάν Μουνίθ.

Με μία νίκη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια, η ομάδα της Ανδαλουσίας που ήταν φαβορί για την απευθείας άνοδο στην La Liga, κινδυνεύει πλέον να μείνει ακόμα και εκτός πλέι-οφ ανόδου. Έτσι η διοίκηση επέλεξε τον Βίκτορ Σάντσεθ, ο οποίος τη σεζόν 013/14 ήταν βοηθός του Μίτσελ στον πάγκο του Ολυμπιακού και το καλοκαίρι του 2016, προσελήφθη ως πρώτος προπονητής στους «ερυθρόλευκους».

Ο 43Χχρονος πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, είχε εργαστεί για τελευταία φορά στη Μπέτις, μετά την αποχώρησή του από την Ελλάδα και μέχρι το καλοκαίρι το 2017.

Πρόκριση Γιουβέντους και Μάντσεστερ Σίτι στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με ενισχυμένη απόδοση*. *Όροι και προϋποθέσεις.

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x