Σκωτία

Έπιασε τη Σέλτικ με… θρίλερ η Αμπερντίν!

Τους εφιάλτες της Σέλτικ ξυπνάει η Αμπερντίν. Μετά από ένα ματς θρίλερ, επιβλήθηκε 4-3 της Σεντ Τζόνστον και (με ματς περισσότερο) έπιασε τους Κέλτες στην κορυφή του σκωτσέζικου πρωταθλήματος.

Η Αμπερντίν έχει ταρακουνήσει εδώ και καιρό τη Σέλτικ, όμως σήμερα την «έπιασε» στην κορυφή της βαθμολογίας μετά τη νίκη της με 4-3 επί της Σεντ Τζόνστον, στο εξ αναβολής ματς της 22ης αγωνιστικής της Πρέμιερσιπ Σκωτίας.

Οι «Ντονς» επικράτησαν σε ένα ματς θρίλερ, αφού στο δεύτερο ημίχρονο παραλίγο να έρθουν τα πάνω κάτω. Ρούνεϊ (5’) και Πολέτ (20’) της έδωσαν το προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο, όμως ο Γόδερσπουν στο 52’ μείωσε σε 2-1.
ΜακΤζιν στο 71’ και Ρούνεϊ στο 77’ έδωσαν ισχυρό, αυτή τη φορά προβάδισμα στην Αμπερντίν, όμως ούτε αυτό ήταν αρκετό, αφού τα γκολ των Άντερσον στο 79’ και Σκόμπι στο 89’ μείωσαν σε 4-3 και αύξησαν κατακόρυφα την αγωνία μέχρι το φινάλε.

Τελικά, η Αμπερντίν πήραν το πολύτιμο τρίποντο που τους κρατάει δυνατά στο παιχνίδι του τίτλου, μετά από 31 χρόνια αναμονής, έχοντας παίξει, βέβαια, ένα ματς περισσότερο από την Σέλτικ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x