Αγγλία

Επιβεβαίωσε για Φαν Πέρσι ο Φαν Χάαλ

Τον τραυματισμό του Ρόμπιν Φαν Πέρσι και την απουσία του για τουλάχιστον δύο εβδομάδες επιβεβαίωσε ο Λουίς Φαν Χάαλ. «Είμαστε εντός στόχων», είπε για την μάχη της Γιουνάιτεντ να παραμείνει στην 4άδα.

Το πρόβλημα τραυματισμού του Ρόμπιν Φαν Πέρσι στον αστράγαλο, το οποίο θα τον θέσει νοκ-άουτ για περισσότερο από δύο εβδομάδες επιβεβαίωσε ο Λουίς Φαν Χάαλ, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για το ματς με την Σάντερλαντ. Ο Ολλανδός τόνισε πως ένα πρόβλημα σε αυτό το σημείο συνήθως χρειάζεται κάποιο σεβαστό χρονικό διάστημα για να ξεπεραστεί.

Παράλληλα, τόνισε πως η Γιουνάιτεντ παραμένει εντός στόχων από την στιγμή, που βρίσκεται στην πρώτη 4άδα του βαθμολογικού πίνακα της Premier League.

Αναλυτικά:

«Είναι τραυματίας. Είναι ο μόνος τραυματίας παίκτης που έχω, επομένως αλλάζουμε τον Κάρικ για τον Φαν Πέρσι. Έχει ένα πρόβλημα στον αστράγαλο. Δεν νομίζω ότι είναι τόσο βαρύς ο τραυματισμός, αλλά ένα πρόβλημα στον αστράγαλο παίρνει πολύ χρόνο. Δεν είναι μία εβδομάδα ή δύο εβδομάδες, αλλά πρέπει να περιμένουμε και να δούμε», δήλωσε αρχικά κι εν συνεχεία αναφερόμενος στην μάχη της πρώτης 4άδας τόνισε:

«Ο στόχος μου από την ημέρα που ανέλαβα ήταν αυτός. Για την ώρα είμαστε μέσα στο στόχο λοιπόν αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα. Είμαι ικανοποιημένος από τη συγκομιδή βαθμών αλλά όχι από τις εμφανίσεις μας. Σε κάποια ματς έχουμε παίξει πραγματικά καλό ποδόσφαιρο, σε κάποια άλλα ήμασταν απλά καλύτεροι. Όμως δεν παίρνει τη νίκη πάντα ο καλύτερος»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x