Αγγλία

Επιβεβαίωσε για Ομπαμεγιάνγκ ο Βενγκέρ: «Είναι μία πιθανή κίνησή μας»

Για πρώτη φορά ο Αρσέν Βενγκέρ επιβεβαίωσε πως η Άρσεναλ ενδιαφέρεται για τον Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, ωστόσο σημείωσε πως ακόμη δεν υπάρχει όχι πρόταση, αλλά ούτε καν απόφαση.

Μετά την αποχώρηση του Αλέξις Σάντσες και παρά την προσθήκη του Χένρικ Μχιταριάν, η Άρσεναλ φαίνεται πως δεν σταματά εκεί. Ο Αρσέν Βενγκέρ επιβεβαίωσε για πρώτη φορά πως ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ αποτελεί στόχο, δίχως ακόμη να υπάρχει πρόταση στη Ντόρτμουντ για τον Γκαμπονέζο φορ.

«Είναι μια από τις πιθανές κινήσεις μας. Ποτέ δεν ξέρεις πόσο κοντά είσαι, αλλά έχουμε κι άλλα πράγματα κατά νου και αρκετές ευκαιρίες σε διαφορετικές θέσεις. Η τελική απόφαση δεν έχει ληφθεί και δεν είμαστε κοντά σε συμφωνία με τη Ντόρτμουντ για τον Ομπαμεγιάνγκ ή για οποιονδήποτε άλλον παίκτη. Μπορεί να πάρουμε παίκτες, κοιτάζουμε όλες τις πιθανότητες και κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί για την ενίσχυσή μας θα την εκμεταλλευτούμε. Πρέπει να θυμόμαστε πως είμαστε ένα υπεύθυνο κλαμπ και θέλουμε να ξοδεύουμε χρήματα μόνο όταν μπορούμε να τα διαθέσουμε», ανέφερε ο Αλσατός τεχνικός σήμερα το πρωί.

Όσο για τον Μχιταριάν; «Πιστεύω πως πήραμε έναν παγκόσμιας κλάσης παίκτης. Έχει την ποιότητα να προσαρμοστεί στον τρόπο παιχνιδιού μας. Έχει καλή νοοτροπία, μπορεί να προσφέρει σε διάφορους τομείς και να παίξει σε πολλές θέσεις».

Τέλος, ερωτηθείς για το αν ο Ντάνι Γουέλμπεκ θα αποχωρήσει ήταν ξεκάθαρος: «Θα ήθελα ο Ντάνι να μείνει εδώ», απάντησε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x