Stoiximan Super League

Επιβεβαίωσε τον ΣΠΟΡ FM για το ραντεβού με Σισέ ο Μοντέστο

Ο Μοντέστο επιβεβαίωσε απόλυτα το ρεπορτάζ του ΣΠΟΡ FM 94,6 περί συνάντησής του με τον Σισέ. «Του είπα ως φίλος να σταματήσει την προσπάθεια να τον εκμεταλλευτούν για δημιουργία εντυπώσεων», ανέφερε.

Με γραπτή του δήλωση ο Φρανσουά Μοντέστο επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του Βασίλη Παπαθεοδώρου μέσω της εκπομπής «Αποκάλυψη Τώρα» στον ΣΠΟΡ FM 94,6 περί συνάντησής του χθες βράδυ με τον Τζιμπρίλ Σισέ στο ξενοδοχείο που κατέλυσε ο τελευταίος.

Ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός τόνισε ουσιαστικά πως ζήτησε από τον συμπατριώτη του να σταματήσει τη δικαστική διαμάχη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη τονίζοντας πως τον εκμεταλλεύονται για δημιουργία εντυπώσεων, ενώ απείλησε με μηνύσεις.

«Φυσικά και πήγα στο ξενοδοχείο του Τζιμπρίλ Σισέ, δημόσια, για να τον δω, αφού είναι φίλος μου. Έπαιξα δύο χρόνια μαζί του και ήμουν ο πρώτος στον οποίο τηλεφώνησε, όταν ήρθε στην Αθήνα.

Σεβαστείτε εμένα, τον Τζιμπρίλ και την φιλία μας. Ως φίλος του είπα να σταματήσει να συμμετέχει σε αυτήν την προσπάθεια να τον εκμεταλλευτούν για να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Αυτό το περιβάλλον το οποίο δημιουργεί όλα αυτά δεν σέβεται τον Σισέ.

Έπαιξα 20 χρόνια ποδόσφαιρο και δεν έδωσα ποτέ δικαίωμα. Να μην ξαναχρησιμοποιήσουν το όνομά μου ή το όνομα του Ολυμπιακού αλλιώς θα ακολουθήσω τη νομική οδό», ανέφερε η δήλωση του Μοντέστο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x