Αγγλία

Επική παραδοχή Μπεκενμπάουερ για το Μουντιάλ του '66!

Ο Φραντς Μπεκενμπάουερ, 50 χρόνια μετά, προβαίνει σε επική δήλωση για την ανακούφιση που του προκάλεσε το σφύριγμα της λήξης, αφού έβαλε τέλος στο... μαρτύριό του!

Όσο πόνο κι αν προκάλεσε τότε στην εθνική ομάδα της Δυτικής Γερμανίας η απώλεια του Μουντιάλ του 1966, ο Φραντς Μπεκενμπάουερ, 50 χρόνια μετά, προβαίνει σε επική δήλωση για την ανακούφιση που του προκάλεσε το σφύριγμα της λήξης, αφού έβαλε τέλος στο ... μαρτύριό του!

Ο Γερμανός θρύλος και νυν πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, ακόμα αμφισβητεί το γκολ του Τζεφ Χαρστ στην παράταση κι ας αποδείχθηκε μέσω της τεχνολογίας ότι ορθά κατακυρώθηκε, χαρακτήρισε τον Μπόμπι Μουρ κορυφαίο αμυντικό στον κόσμο, τόνισε δίχως ίχνος φόβου πως η Αγγλία πράγματι άξιζε να πάρει εκείνο το Μουντιάλ στη χώρα της και παραδέχθηκε πως ήταν ... μαρτύριο η προσπάθεια να μαρκάρει τον Μπόμπι Τσάρλτον!

«Η πιο όμορφη στιγμή, ακόμα κι αν πρόκειται για έναν χαμένο τελικό, ήταν ... το σφύριγμα της λήξης! Έπρεπε να ξεπεράσω τον εαυτό μου για να μαρκάρω σωστά τον Μπόμπι Τσάρλτον και η προσπάθεια που κατέβαλα διήρκησε 120 λεπτά! Ήταν εξαιρετικά δύσκολο» δήλωσε ο Μπεκενμπάουερ!

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x