Ισπανία

Επιλέγει εθνική Ισπανίας ο Ανσού Φατί

Ο 16χρονος παίκτης-αποκάλυψη της Μπαρτσελόνα προτιμά να παίξει με την εθνική ομάδα της Ισπανίας, αντί για τη Γουινέα ή την Πορτογαλία.

Με τα εθνικά χρώματα της Ισπανίας επιθυμεί να αγωνιστεί Ανσού Φατί. Ο 16χρονος μπορεί να επιλέξει μεταξύ της «φούρια ρόχα», της εθνικής Γουινέας, που είναι η χώρα καταγωγής του και της εθνικής Πορτογαλίας, η ομοσπονδία της οποίας προσπαθεί να τον πείσει εδώ και αρκετό καιρό.

Το νέο «διαμάντι» της Μπαρτσελόνα προτιμά την εθνική Ισπανίας και η διαδικασία απόκτησης ισπανικής υπηκοότητας βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωσή της, αφού η ισπανική Ομοσπονδία δουλεύει για αυτή ήδη τρεις μήνες. Είναι μάλιστα πολύ πιθανό να προλάβει να αγωνιστεί με τη φανέλα της στο Παγκόσμιο Κύπελλο U-17 που θα διεξαχθεί στη Βραζιλία από τις 26 Οκτωβρίου μέχρι τις 17 Νοεμβρίου.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Ισπανίας U-17 Νταβίντ Γκορντ δήλωσε για τον 16χρονο: «Ο Ανσού Φατί έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και με άλλη εθνική ομάδα, αλλά αυτός θέλει να παίξει με την Ισπανία και κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να τον έχουμε κοντά μας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Μαούτσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x