Stoiximan Super League

Επιμένουν οι Άγγλοι για Ρόμπερτς: «Τον είδε ο Νταμπίζας»

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από την Αγγλία, ο Νίκος Νταμπίζας παρακολούθησε από κοντά τον Κάλουμ Ρόμπερτς.

Το όνομα του Κάλουμ Ρόμπερς «παίζει» εδώ και κάποιους μήνες για τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, ως γνωστόν, ο νεαρός άσος της under 23 της Νιούκαστλ θα αποχωρήσει από την ομάδα, κάτι που έκανε γνωστό χθες μέσω instagram.

Ο Ρόμπερς έδωσε χθες το τελευταίο του ματς με τη Νιούκαστλ U23 κόντρα στη Σαουθάμπτον u23 και σύμφωνα με τη «Chronicle Live, ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» ήταν στο St Mary’ s Stadium.

Το δημοσίευμα αναφέρει: «Ο πρώην αμυντικός της Νιούκαστλ Νίκος Νταμπίζας ήταν ένας ενδιαφέρον θεατής του τελικού των playoffs της Premier League 2 στο «St Mary’s Stadium». Ο παλιός παίκτης της Νιούκαστλ, που είχε σκοράρει ένα αξέχαστο νικητήριο γκολ κόντρα στη Σάντερλαντ το 2002 στο «Stadium of Light», ήταν στις κερκίδες για να δει τη δεύτερη ομάδα της Νιούκαστλ. Ο Νταμπίζας είναι τώρα τεχνικός διευθυντής στον Παναθηναϊκό και παρακολούθησε μερικούς από τους νεαρούς της Νιούκαστλ.

Ρεπορτάζ στην Ελλάδα αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός συνδέεται με τον Καλ Ρόμπερτς, που σύντομα θα μείνει ελεύθερος. Ο Ρόμπερτς ολοκλήρωσε το συμβόλαιό του και το τελευταίο επίσημο παιχνίδι του με τις «καρακάξες» ήταν αυτό στο «St. Mary’s», όπου έπαιξε σαν αλλαγή στην ήττα 2-1. Ο Νταμπίζας είχε πάρει τον Μεντί Αμπέντ από τη Νιούκαστλ το 2013 και τώρα θα μπορούσε να κοιτάξει για μερικές ακόμα ευκαιρίες για να αναπτυχθούν δεσμοί με τον Παναθηναϊκό. Η Νιούκαστλ σύντομα θα ανακοινώσει τη λίστα με όσους διατηρεί με τον Ρόμπερτς να είναι το όνομα που ξεχωρίζει σε αυτούς που θα μείνουν ελεύθεροι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x