Αγγλία

Επίσημη απολογία ιστοσελίδας για το χυδαίο σύνθημα που χρέωσε στους οπαδούς της Λίβερπουλ

Οι φίλοι της Λίβερπουλ κατηγορήθηκαν μέσω twitter πως τραγούδησαν συνθήματα για τον αδικοχαμένο Εμιλιάνο Σάλα στο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στην Κάρντιφ.

Η ιστοσελίδα CaughtOffside απολογήθηκε επίσημα, έχοντας βιαστεί να δημοσιεύσει καταγγελίες χρηστών των social media δίχως υπόσταση για συνθήματα των οπαδών της Λίβερπουλ αναφορικά με τον θάνατο του Εμιλιάνο Σάλα.

Οι φίλοι του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ κατηγορήθηκαν μέσω twitter πως τραγούδησαν συνθήματα για τον αδικοχαμένο Αργεντινό επιθετικό στο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στην Κάρντιφ.

Ο Σάλα, βρήκε τραγικό θάνατο την 21η Ιανουαρίου σε αεροπορικό δυστύχημα, καθώς μετέβαινε από τη Ναντ στο Κάρντιφ ώστε να εγκατασταθεί πλέον μόνιμα στην Ουαλία και να ξεκινήσει το κεφάλαιο της Πρέμιερ Λιγκ στην καριέρα του.

Οι φίλοι της Λίβερπουλ κατηγορήθηκαν για χυδαία συνθήματα, ωστόσο, η ιστοσελίδα CaughtOffside που δημοσίευσε τα σχόλια των χρηστών του twitter δίχως την παραμικρή ένδειξη ή κάποιο στοιχείο, αναγκάστηκε ν' απολογηθεί επίσημα προς τον κόσμο του κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ.

Πηγή: england365.gr

Σούπερ προσφορά στο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Ρεάλ Μαδρίτης: Νικ Καλάθης με 0% γκανιότα* σε over/under πόντους. *Όροι και προϋποθέσεις

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x